Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez a bér mennyire számít...

Ez a bér mennyire számít jónak? Külföldön

Figyelt kérdés

Nettó alapbér, alapórával 3401€

Túlórával 5000 körüli.

1es kategóriában vagyok, berpapirt soha sem néztem még.

Annyival árnyalt a helyzet, hogy autóra kapok 40cent/km-t, valamint kb a havi munkába járásomra kapok 800-920 eurót, ebből átlag 300 tankolok el. Ezt természetesen az alapbéren felül kapom.

Lakhatásra sincs gondom, mivel a összes rezsivel együtt a cég fizeti az kis egyszobás lakást.

Én átlagon felüliek érzem. Esetleg valaki betudja lőni ez hová tartozik?

2023. dec. 14. 21:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kezdő háziorvost 8500- ercsiért keresnek keleten... Igaz ez bruttó, de kezdő.

🙂

2023. dec. 15. 14:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Hogyne. Jó, hogy nem 20ezer eurót keres már, nem? Havi 8 milliót :D
2023. dec. 16. 21:46
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Az egyik ismerosomnek a ferje villanyszerelo/aramszerelo vagy mi.. amik a falban vannak drotok a konektoroknal azokkal szokott valamit csinalni, es cegje is van, de 3000-3500 eurot keres havonta...
febr. 2. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Van egy mondás. Így szól: Bölcsebb maradtál volna, ha csendben maradsz.

febr. 2. 23:14
 15/17 anonim ***** válasza:
13as voltam. Meg se szolaltam. Ezek csak betuk.. ezt olvasni kell. Szivessen
febr. 3. 13:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Már emelték 3500-re 😁 de 3 honap múlva egyéni vállakozóként dolgozom tovább 48 eurós nettó rezsióeabér mellett, ebből lejön a magyar cég költsége, aki intézi az pénzügyi részét az egésznek 😀 de mivel saját lakásom nincs, elvagyok a cegés melós lakásba
febr. 4. 23:01
 17/17 A kérdező kommentje:
De normál órával így már attól függően mennyi adót tudok leírni 6 ezer tiszta haszon 😁
febr. 4. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!