Mindenhol azt írják, hogy álláskeresés során aktivizáld a kapcsolati hálód. És ha valakinek nincsenek kapcsolatai?
Hibaüzenet: a kérdésed hamis állítást tartalmaz.
Részletek:
Nem írják mindenhol hogy álláskeresés során aktivizáld a kapcsolati hálód. Kérjük fogalmazd újra a kérdésed és próbáld újra.
Életemben nem láttam olyat ahol azt írták volna, hogy "aktivizáld a kapcsolati hálódat".
Ilyet jellemzően vidéki állami / önkormányzati helyeken tudok elképzelni ahol egy jelentéktelen minimálbéres aktatologató pozícióra a polgármester végzettség nélküli ismerősét fogják felvenni, de a versenyszférában neked hiába van kiterjedt kapcsolati hálód akkor sem fogsz pl. 8 általánossal szívműtéteket végezni egy budai magánklinikán.
Szóval szerezz versenyképes tudást és tapasztalatot
Nem tudom, ha én új helyre akarok menni akkor szimplán jelentkezek a szimpatikus helyre és ennyi.
Ha esetleg ismersz az adott cégnél valakit akkor az lehet segítség de főleg nagyobb cégeknél nem ezen fog múlni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!