Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gépészmérnökként Budapesten...

Gépészmérnökként Budapesten havi nettó 420 ezer forint (heti 40 óráért) milyen fizunak számít?

Figyelt kérdés

Az elvárások, aminek megfelelek:

- BSC diploma

- 4 év tapasztalat az ipar területén (sajnos nem diplomát igénylő munkát végeztem akkor)

- C1-es (felsőfokú) szintű angol nyelvtudás

- B1-es (alapfokú) szintű német nyelvtudás

- B kategóriájú jogosítvány

Ezekkel a paraméterekkel havi nettó 420 ezer forint (heti 40 óráért) milyen fizunak számít Budapesten?

2023. dec. 14. 12:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Lesz az jobb is én, 6 év "tapasztalattal" kicsit keresek többet de ahogy #8-as írta én is hasonlóan érzem magam, mint Ő csak nekem van két mesterem amivel kitörölhetem (egyik gépész).
2023. dec. 14. 23:13
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Telitodik fel a gepesz szakma is. Az ilyen agrar, epìtész, környezet meg hasonló szakmakkal már most xar a helyzet, de látom, hogy a gépészet is ide tart. Info,villamos, mechatro trió ami még jó... Amúgy ahol dolgozom ott vannak szakemberek, gépkezelők akik legalább ennyit kapnak ha nem többet. Szóval ehhez hasonlítsd a bérek.
2023. dec. 15. 18:35
 13/15 anonim ***** válasza:
7%
Egy nyamvadt BsC diplomád van,gondolom az sem patinásabb intézményből,egy xaros angoltudásod,ami lehet akár passzív is(sok c1 el hencegő ismerősöm meg se tudna szólalni angolul egy szakmai beszélgetésben kb),dolgoztál 4 évet nem releváns terűleten(ez eleve nem sejtet sok jót,gondolom érzed te is,hogy nem lennél elég jó a szakmádban,ezért elvállaltál valami random munkát). Én a HR es helyében dobnám is odébb a CV det,már ne haragudj,de tipikus elvégztél egy mérnöki szakot valahogyan,gondolom fingod sincs hogy hogyan tovább,szaktudásod is 0 lehet,soroljam még? Egy BME s speckó MsC szakirányon végzett,esetleg TDKzó vagy tanszéki kutatásban részt vett,nyelvekben perfekt jelölttöl olyan távol vagy,mint Makó Jeruzsálemtől.Ennek is örülj mindenképp.
2023. dec. 16. 15:55
 14/15 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem releváns a szakmai tapasztalat, akkor kvázi pályakezdőnek számítasz, ebben az esetben ez egy korrekt bér. Szerezz pár év releváns tapasztalatot és máris lehet dobbantani.
2023. dec. 22. 12:20
 15/15 anonim ***** válasza:
13-as látom nagy a baj, nem gondolkodtál terápián véletlenül? Ilyen megcsömörlött tudatállapottal amivel rendelkezel, sajnállak :( de főleg a hozzád közel állókat, ha vannak
2024. ápr. 11. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!