Miért olyan rossz az általános vélemény a Bárdi Autós vagy Unixos munkákkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Van a környéken meghírdetve futár munka. Ahogy olvasom, elég rossz véleménnyel vannak róla az emberek. Miért? Mi olyan rossz ezekben a munkákban? Mert nyilván elsősorban vezetni kell, sokat. Ezen kívül mik a negatívumok?
Békés megye.
2023. dec. 13. 15:13
1/6 anonim válasza:
"Ahogy olvasom, elég rossz véleménnyel vannak róla az emberek"
Tulajdonképpen mi a kérdés? Ha te magad is elolvasod a negatív véleményt akkor mi nem világos? Az a negatívum amit leírnak róla pl: Google-n több száz negatív hozzászólás van amiből csemegézhetsz.
2/6 anonim válasza:
Nem tudod értelmezni a véleményeket?
4/6 anonim válasza:
Ha máshol sem tudod értelmezni a leírtakat mi a garancia hogy akik ide írnak azt fogod tudni értelmezni?
5/6 anonim válasza:
Nekem nem volt melóm a kaka diplomámmal és jelentkeztem mindkét helyre de nem vettek fel. Pedig van elképzelésem az autósműszaki dolgokról, szeretek vezetni, van hivatásos C-s jogsim is, és még angolul-németül is beszélek. Szóval számomra nem derült ki, hogy mennyire jó vagy nem jó. Valószínű kevés vagyok nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!