Kerichi kérdése:
Melyik oldalon a legérdemesebb részvényeket venni?
Figyelt kérdés
pontosan az érdekel hogy melyik oldalon érdemes kezdésnek és egyben hosszútávon részvényekkel kereskedni
én a Revolut-ról halottam nektem mi a véleményetek erről?
2023. dec. 6. 11:43
1/6 anonim válasza:
Ahol van TBSZ... Ha ilyen alapvető kérdéseket sem tudsz megválaszolni, vagy magadtól megnézni hol milyen díjakkal és kondíciókkal kereskedhetsz, nem tudom honnan veszed a bátorságot, hogy részvényekkel kereskedj, nem tudom hogy néznéd meg akkor egy társaság mérlegét, vagy mi alapján gondolod, hogy piaci return fölött tudsz teljesíteni.
2/6 anonim válasza:
Oldalon? 🤣
Nem webshopokban/weboldalakon lehet kapni a részvényt, hanem úgynevezett tőzsdéken. Tőzsdéhez hozzáférni brokeren keresztül lehet.
Szóval keresned kell egy brokert. Ott számlát nyitni. Majd megbízást adni a brokernek hogy vegyen neked adott darab/értékben, adott vállalat részvényt a pénzedből amit elhelyeztél nála.
4/6 anonim válasza:
Interactive Brokers a legjobb most.
5/6 anonim válasza:
forex vagy dogecoin (elon musk all mogotte...)
6/6 prettygood44 válasza:
Itt van ETF,részvények és TBSZ is ingyenesen [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!