Milyen munkákat tudnék vállalni Ausztriában, ha semmi szakképesítésem nincs?
Az itthoni értéktelen bölcsészdiplomám országhoz kötött, külföldön semmit nem ér, a másik közgazdász végzettségem meg olyan általános, hogy semmire nem jó. Innen a közeljövőben muszáj lesz elmennem valahova, ha nem szeretnék éhen halni pár év múlva, így jött az ötlet, hogy valami betanított, egyszerű munkát kellene megpróbálnom kint, mert még azok is jobban fizetnek, mint itt bármi, ami számomra elérhető.
A németet úgy tervezem, hogy fel tudom 1-2 éven belül tornázni egy B2-es középszintre, az angollal nincs gond. Nem értek az IT-hoz, sem a műszaki területhez, egész életemben irodai, szellemi munkát végeztem, ami kint nyilván már nem opció, szóval nekem a fizikai munka is megfelelő, csak ne legyen előfeltétel semmilyen szakma vagy végzettség.
Nektek van esetleg ilyesmi tapasztalatotok? Mikre érdemes jelentkezni? Mennyire nehéz kint szállást találni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!