Híres filmrendező szeretnék lenni?
Szfe-re fogok majd felvételizni 2év múlva filmrendezői szakra hogyan készüljek gyakoroljak tudom hogy műveltnek kell lenni meg filmezni kell, de még pár hasznos tanácsot szívesen fogadnék
Van esélyem bekerülni?
Ha csak a hírnévre hajtasz, akkor most felejtsed is el!
Nagyon kreatívnak kell lened, igen jó ötletekkel, mert igen komoly a konkurencia!
Próbálj meg kis költségvetésből jó filmet csinálni!
https://www.youtube.com/watch?v=UPjyw9KeEMo
Ez csak 200 ezer dollár volt, és hatalmas sikerre lett.
Egy régi mondás szerint az írás mindig az olvasással kezdődik. Ez vonatkozik minden alkotó tevékenységre. A választott szakmádról, a filmművészetről is sokat kell majd olvasnod, meg nagyon sok más egyéb szakmáról is. Ahhoz, hogy jó rendező legyél, a rendezés és más filmes ismeretek mellett érdemes minél több féle más művészetből is inspirálódnod, nem csak a filmekből.
A hírnév már egy másik történet. Első sorban jó rendező akarj lenni. A hírnév meg remélhetőleg ebből majd következik. Viszont, ha nem leszel jó rendező, akkor a hírnév se valószínű, hogy jönni fog - rosszabb esetben lehet, hogy arról fog szólni a hírneved, hogy nem vagy jó rendező, ami nem biztos, hogy annyira jól fog esni...
#6 nyilván így értettem:)
Kicsikét film foszlányokból annyi ötletem volt hogy csak na. Filmekből. De abban együtt értek hogy feljts el mindent kedves kérdező ha a hírnévre pályázol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!