Kecskeméten mennyiből lehet megélni úgy, hogy félre is tudjon tenni az ember? Ti mennyit kerestek, mennyit tesztek félre?
Nagyjábóli adatok bőven jók lennének, a saját bevétele-költségvetésem akarnám összehasonlítani másokéval.
Mennyire "sok" fizu 280e nettó (SZJA-val) egy 21 éves, 2 év tapasztalattal rendelkezőnek?
"Mennyire "sok" fizu 280e nettó (SZJA-val) egy 21 éves, 2 év tapasztalattal rendelkezőnek?"
Még többet is keresel a kelleténél! Főleg hogy végzettséget sem igényel a munkakör amit betöltesz (mivel csak 21 vagy és már van 2 éves tapasztalatod). Mégis mennyit akarsz keresni a kula munkával amit betöltesz, milliókat?
#3 Nem mindenki olyan hátrányos helyzetű / mélyszegénységben élő családból származik, hogy albérletbe kényszerüljön vagy lakást bérelni.
Normális családi háttérrel rendelkező embernél evidens, hogy a szülő vásárol egy lakást vagy házat a gyerekének így nem kell annak csöves életmódot folytarnia és égetni a pénzt feleslegesen albérletre ami sosem térül meg.
#1 annyit teszel félre? Kontextusba helyeznéd?
#2 szóval a programozás nem igényel végzettséget? Nem tudtam, ha hamarabb tudom ezt, nem megyek egyetemre.
#4 te nem tudom milyen országból jössz, de amit leírtál az nem Magyarország :D
#5 mármint a fizetés? Ezt gondolom bruttóban érted?
#7 pontosan. Esetemben a lakbér nyáron 105,télen 115 kb (rezsivel). Most pont emelni fognak a közös költségen, ami amúgy is pofátlanul nagy.
"szóval a programozás nem igényel végzettséget? Nem tudtam, ha hamarabb tudom ezt, nem megyek egyetemre."
LoL
Azt azért leírhattad volna, hogy PROGRAMOZÓKÉNT keresel 2 éves tapasztalattal SZJA kedvezménnyel nettó 280-at, mert ebben a munkakörben az szánalmasan kevés.
2 éves fejlesztői tapasztalattal teljes home officeból Bpesti multinál vagy banknál SZJA kedvezménnyel simán megkapnád a nettó 700-800 ezret. (Persze ha csak valami fika vidéki KKV-nál szereztél tapasztalatot lehet a tudásod nem üti meg azt a szintet hogy alkalmazzanak ilyen helyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!