Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kecskeméten mennyiből lehet...

Kecskeméten mennyiből lehet megélni úgy, hogy félre is tudjon tenni az ember? Ti mennyit kerestek, mennyit tesztek félre?

Figyelt kérdés

Nagyjábóli adatok bőven jók lennének, a saját bevétele-költségvetésem akarnám összehasonlítani másokéval.

Mennyire "sok" fizu 280e nettó (SZJA-val) egy 21 éves, 2 év tapasztalattal rendelkezőnek?

2023. nov. 28. 07:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
47 ezer
2023. nov. 28. 08:01
 2/14 anonim ***** válasza:
62%

"Mennyire "sok" fizu 280e nettó (SZJA-val) egy 21 éves, 2 év tapasztalattal rendelkezőnek?"

Még többet is keresel a kelleténél! Főleg hogy végzettséget sem igényel a munkakör amit betöltesz (mivel csak 21 vagy és már van 2 éves tapasztalatod). Mégis mennyit akarsz keresni a kula munkával amit betöltesz, milliókat?

2023. nov. 28. 08:59
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Az igényeidtől is függ, meg hogy egyedül akarsz-e kivenni egy lakást, vagy pároddal, esetleg csak szobát bérelsz.
2023. nov. 28. 09:01
 4/14 anonim ***** válasza:
36%

#3 Nem mindenki olyan hátrányos helyzetű / mélyszegénységben élő családból származik, hogy albérletbe kényszerüljön vagy lakást bérelni.

Normális családi háttérrel rendelkező embernél evidens, hogy a szülő vásárol egy lakást vagy házat a gyerekének így nem kell annak csöves életmódot folytarnia és égetni a pénzt feleslegesen albérletre ami sosem térül meg.

2023. nov. 28. 09:10
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Alberletben szerintem ha nincs ezenkivul extra kiadasod(tartozas,vegrehajto stb) 450-500 korul.
2023. nov. 28. 09:19
 6/14 anonim ***** válasza:
30%
Ugyan mire kellene még ennél is több pénz?
2023. nov. 28. 09:32
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Ha albérletben laksz szinte felét az viszi el. 100e fölött jön ki 1 hónapra rezsivel 1 szobás garzonlakás. Ez még az olcsóbb, rosszabb környéken. Kaján spórolhatsz, de az is 100e körüli tétel. Ezen felül bármi hobbi, telefon, internet, ruha, autó vagy egyéb közlekedés plusz kiadás. Én nem tudnék 280-ból félretenni.
2023. nov. 28. 09:43
 8/14 A kérdező kommentje:

#1 annyit teszel félre? Kontextusba helyeznéd?

#2 szóval a programozás nem igényel végzettséget? Nem tudtam, ha hamarabb tudom ezt, nem megyek egyetemre.

#4 te nem tudom milyen országból jössz, de amit leírtál az nem Magyarország :D

#5 mármint a fizetés? Ezt gondolom bruttóban érted?

#7 pontosan. Esetemben a lakbér nyáron 105,télen 115 kb (rezsivel). Most pont emelni fognak a közös költségen, ami amúgy is pofátlanul nagy.

2023. nov. 28. 10:49
 9/14 anonim ***** válasza:
42%

"szóval a programozás nem igényel végzettséget? Nem tudtam, ha hamarabb tudom ezt, nem megyek egyetemre."

LoL

2023. nov. 28. 10:53
 10/14 anonim ***** válasza:
61%

Azt azért leírhattad volna, hogy PROGRAMOZÓKÉNT keresel 2 éves tapasztalattal SZJA kedvezménnyel nettó 280-at, mert ebben a munkakörben az szánalmasan kevés.

2 éves fejlesztői tapasztalattal teljes home officeból Bpesti multinál vagy banknál SZJA kedvezménnyel simán megkapnád a nettó 700-800 ezret. (Persze ha csak valami fika vidéki KKV-nál szereztél tapasztalatot lehet a tudásod nem üti meg azt a szintet hogy alkalmazzanak ilyen helyen)

2023. nov. 28. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!