Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Komissiozásért kelet magyarors...

Komissiozásért kelet magyarországon Netto 300ezer Ft-ot keresek,napi 8-9 óra munkával.Ez manapság nagyon gáz?Reális?Érdekelnénak vélemények.

Figyelt kérdés

2023. nov. 27. 00:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%

Ez több dologtól függ.

Budapest-Gyál környékén 500 nettót össze lehet szedni.

Bónusszal, túlórával, több műszakban.

2023. nov. 27. 00:44
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

"Ez manapság nagyon gáz?"

Miért ha azt írom hogy gáz akkor mi fog történni, elköltözöl Budára és felcsapsz plasztikai sebésznek egy magánklinikán 3-4 milliós fizetésért?

Teljesen egyéni preferencia, hogy kinek mi az elegendő fizetés és milyen munkakör elvégzésével. Ha neked elegendő 300 ezres fizetés és elégedett is vagy a munkáddal / szereted amit csinálsz akkor miért lenne gáz?

Én például olyan munkakört töltök be és olyan tapasztalattal rendelkezem, amivel más cégnél kereshetnék 40-50%-kal magasabb bért (már kaptam konkrét ajánlatot), de nincs az az Isten amiért feladnám a kényelmet, a rugalmas munkavégzést és a teljes home officet. Teljesen elégedett vagyok a fizetésemmel, bőven meg tudok élni belőle / félre tudok tenni, élvezem az életet, abszolút nem szakadok meg a munkában, a kollégáim nagyon jó arcok, innentől kezdve engem nem érdekel hogy más mennyit keres ugyanezzel a tapasztalattal, nekem nem éri meg kockáztatni, hogy egy sz@r / hajtós helyre menjek még jóval magasabb bérért sem.

2023. nov. 27. 01:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
vidèken inkàbb kiemelkedő.
2023. nov. 27. 05:18
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
Keleten sztem jónak számít. Igaz, hogy Sopronban fel óra kocsikazással lehetne ez mondjuk 1500-2000 euró is évi 14 x.
2023. nov. 27. 05:45
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
#1 nem igua. Gyálon dologhoz az ipari parkban. Nincs meg a nettó 500e még túlóraával sem. Ill ha még is volna, az is fika összeg úgy hogy mellette nincs életed
2023. nov. 27. 07:21
 6/11 anonim ***** válasza:
11%
Nettó 300e forint 8-9 munkaórára szerintem elég magas. Hetente több mint 2 millió összejön, havonta pedig majdnem 10!
2023. nov. 27. 08:35
 7/11 A kérdező kommentje:
2# Nem történik semmi ha azt írod gáz,nyilván nem megyek el agysebésznek utána sem :) Csak tájékozódni szerettem volna hogy kb mennyire van megfizetve a munkám ami elég strapás,de amugy a főnököm nagyon emberséges és alapból szeretek itt dolgozni.Köszönöm a válaszod amugy ment a +
2023. nov. 27. 10:41
 8/11 A kérdező kommentje:
6# Köszi hogy lovagolsz a szavakon,de ha segíteni nem akarsz inkább ne írj semmit :)
2023. nov. 27. 10:43
 9/11 anonim ***** válasza:
84%

Ha a gyakoris fizetéseket nézed: Ciki, itt 1-2 millió az átlagfizetés NETTÓBA persze!

Ha a valóságot nézed, akkor reális.

2023. nov. 27. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
Én Németországba dolgozok 560 ezer forintért (1500 euró)
2023. nov. 28. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!