Komissiozásért kelet magyarországon Netto 300ezer Ft-ot keresek,napi 8-9 óra munkával.Ez manapság nagyon gáz?Reális?Érdekelnénak vélemények.
Ez több dologtól függ.
Budapest-Gyál környékén 500 nettót össze lehet szedni.
Bónusszal, túlórával, több műszakban.
"Ez manapság nagyon gáz?"
Miért ha azt írom hogy gáz akkor mi fog történni, elköltözöl Budára és felcsapsz plasztikai sebésznek egy magánklinikán 3-4 milliós fizetésért?
Teljesen egyéni preferencia, hogy kinek mi az elegendő fizetés és milyen munkakör elvégzésével. Ha neked elegendő 300 ezres fizetés és elégedett is vagy a munkáddal / szereted amit csinálsz akkor miért lenne gáz?
Én például olyan munkakört töltök be és olyan tapasztalattal rendelkezem, amivel más cégnél kereshetnék 40-50%-kal magasabb bért (már kaptam konkrét ajánlatot), de nincs az az Isten amiért feladnám a kényelmet, a rugalmas munkavégzést és a teljes home officet. Teljesen elégedett vagyok a fizetésemmel, bőven meg tudok élni belőle / félre tudok tenni, élvezem az életet, abszolút nem szakadok meg a munkában, a kollégáim nagyon jó arcok, innentől kezdve engem nem érdekel hogy más mennyit keres ugyanezzel a tapasztalattal, nekem nem éri meg kockáztatni, hogy egy sz@r / hajtós helyre menjek még jóval magasabb bérért sem.
Ha a gyakoris fizetéseket nézed: Ciki, itt 1-2 millió az átlagfizetés NETTÓBA persze!
Ha a valóságot nézed, akkor reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!