Őszintén le írnátok mi a munkátok és mennyi a nettó fizetésetek?
Na megjöttek a gyakoris trollok a milliós fizetésekkel. Ezredjére is.
Nyilván persze a java vállalkozó fejlsztő aki annyira unatkozik a másfél millás fizetés mellett hogy ilyen trash siteokra járkál mint a gyakori. Hagyjuk már :D
"Data scientist, nettó 2.4 millió, multinál alkalmazott."
xDDDDD
Na jó én kiléptem ebből a szubból. :D
15 vagyok,ha hiszed ha nem nálunk a head of IT Central Europe kollegám a legnagyobb gyakoris, munkaidőben is nyomja pl ott mellettem :D
Végzettség: fizikus BSc, meteorológus MSc, meteorológus PhD (doktori)
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren dolgozom a viharjelző szakszolgálatnál Senior Short-Range Weather Forecaster pozícióban. A felelősség nagy, mert sokszor kritikus döntést kell hozni és leállítani a légi forgalmat az utasok biztonságának érdekében, ha a meteorológiai paraméterek ezt veszélyeztetik. Cserében a fizetésem relatív magas: 2,3 millió.
Ezen kívül az M.H Geoinformációs Szolgálatában töltök be szakmai tanácsadó pozíciót bruttó 760k fizetésért, valamint rendszeresen publikálok a "Légkör" elnevezésű és egyéb légkörfizikai témájú tudományos folyóiratokba elsősorban turbulens áramlásokkal kapcsolatos kutatási témában, melyből átlagosan br 200-350k havi jövedelmem származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!