Átváltanád a LinkedIn profilodat arra az országra, ahol dolgozni akarsz?
Figyelt kérdés
Mennék külföldre, de nem tudom, hogy maradjon Mo vagy rakjam át a cél országra. Olvastam neten, hogy a LinkedIn alapból kiszűr embereket, akik nem helyiek, és meg se mutatja a profilt, szóval ezért gondolkozom rajta.2023. nov. 24. 06:41
1/7 anonim válasza:
Igen, írd át és rögtön onnan jönnek majd az ajánlatok.
2/7 anonim válasza:
En mig contractorkent kerestem remote melokat 2 hetente atvaltottam mas es mas orszagra
3/7 anonim válasza:
Plusz gondolom mondani sem kell a kontextus alapján, de azért leírom, hátha, nyilván keress big linkereket az adott országból, wannabe linkedin influencereket meg fejvadászokat és jelölj be annyit, amennyit csak tudsz. Megverni sem fog senki érte, cserébe előrébb rak az algoritmus és megtalálnak könnyebben
4/7 anonim válasza:
Nem valtottam at, az osszes komolyabb ceg tamogatja a relokaciot (anyagilag is), tehat ez alapjan nem szurnek, ellenben ha atirom, akkor megkerestek volna azok is, akik nem tamogatjak, azok meg nem erdekelnek.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért lett itt lepontozva majdnem mindenki.
Köszönöm a válaszokat! Tőlem ment a felpontozás.
3-as ez jó ötlet! Őszintén nem is gondoltam rá, még csak most tanulom a LinkedIn algoritmust, mert eddig nem volt rá szükségem... Köszönöm
2023. nov. 24. 14:38
6/7 anonim válasza:
Bocs az értetlen kérdésért, de mit jelent az, hogy országot váltani a linkedinen? Nekem 1 linkedin profilom van, annak van országa is?
7/7 A kérdező kommentje:
Igen! Van ország beállítva, hogy hol tartózkodsz. Ez általában automatikusan beállítódik, de te átválthatod.
Én laptopról tudom, hogyha rámész a profilodra és a név stb szerkesztőben van ország is. Ott tudod módosítani. Mobilon nem tudom bocsi
2023. nov. 25. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!