Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Coscoin app megbízható?...

Coscoin app megbízható? Hogyan működik?

Figyelt kérdés
Több emberről tudok már akik benne vannak (coscoin app , cosetek.com) nagy pénzekkel. 10-20 ezer dollárokkal és folyamatosan veszik ki belőle a pénzeket. Van aki hetente több száz meg ezer dollárt!!! Aki nincs benne azt mondja, piramisjáték és bármikor bedőlhet aki meg benne van esküsznek rá, hogy a legjobb befektetés? Van magyar nyelvű felülete is, de félek bele tenni pénzt, olvastam hasonló csalásról itt a gyakorikérdéseken a "Lionsgate app hogyan működik?" kérdés alatt.

2023. nov. 18. 20:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%

"Lattam tiktokon hogy sokan milliokat kerestek vele. Ne higgy a proliknak akik itt lehuzzak, eletukbe nem lattak meg penzt"

Tedd csak bele a pénzed. Hülyének lenni szabad!

Ha értenéd, a piramisjáték lényege az, hogy akik indítják és az elsők között belépnek, azok lesznek a piramis tetején, az alattuk belépők minden pénze hozzájuk kerül, persze, hogy milliókat kereshetnek vele. De attól még bűncselekmény amit csinálnak. Lépj csak be nyugodtan, aztán mutasd a bankszámládat, hogy mennyit kaszáltál a hatalmas üzleten! Hajrá!

2023. nov. 21. 07:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"Lattam tiktokon hogy sokan milliokat kerestek vele."

Amit a Tiktokon mutogatnak hogy milliókat keresnek vele, na arra nagy összegben fogadhatsz hogy csalás. 😂😂😂

2023. nov. 21. 07:52
 13/24 anonim válasza:

Sziasztok, én is kételkedtem belőle először, ma kértem kiutalást, elvileg 72 órán belül megérkezik :)

Íme egy proof: [link]

(Ja és maradt bent még 800$om amiből tovább építkezek)

--> Én azt ajánlom ha bele is vág valaki, minél előbb vegye ki a befektetett összeget és max a haszonból építkezzen.

Jól hangzik, jól is néz ki, de ezeknek az oldalaknak a működése kérdéses. Lehet 1 évig működik, de lehet hogy 3 nap múlva megszűnik. <--

2023. nov. 21. 09:01
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"ma kértem kiutalást, elvileg 72 órán belül megérkezik :)"

Igen, elvileg...

De még ha kapsz is valami pénzt, attól még piramisjáték marad az egész, amiben az utoljára befizetők mind elbukják a pénzüket kivétel nélkül.

És az a legszebb az egészben, hogy fogalmad sincs, amikor beutalod a pénzecskédet, hogy te el fogod-e bukni, vagy még szerencséd van.

De erre ott a kaszinó is, tedd fel a pirosra vagy a feketére és fél perc múlva kiderül, hogy dupláztad vagy elbuktad. Nem kell rá egy hónapot várnod.

2023. nov. 21. 09:31
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem a withdrawal a lényeg, hanem ami megérkezik belőle a bankszámládra.

De az se lényeg, mert piramisjáték az egész és ilyesmiben csak az együgyűek vesznek részt.

2023. nov. 21. 22:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"nem engedi feltolteni a screenshotot de volt ma egy 400 dollaros withdrawal... $250 capitallal indult, ebbol $220 own asset. ez 62.5% return a yielden."

Gondolom arra megy ki a játék, hogy ezen felbátorodva a sok balek majd az egész család megtakarítását meg amit az ingatlanjára jelzálogot fel tud venni mind "befekteti" ebbe a szarba, aztán egyszer csak majd eltűnnek szépen az emberke pénzével, ahogy az összes ilyen piramisjáték.

2023. nov. 22. 08:07
 17/24 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm bizonyította nekem hogy náluk duplázni lehet a pénzt 1 óra alatt. Befizet 12 ezer USA dollárt és várja. A 24 ezret. Ismer olyat is aki triplázott !!! Ki is kéri a pénzt.. De számomra ez kicsit hihetetlen A kifizetést egyébként sem mutatta meg mert azt mondja akkor kitiltják a whatsapp csoportjukból!
2023. nov. 22. 23:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Már egy óra alatt dupláz? 😂 Eddig még 1 hónap alatt duplázott csak. 😂 Ez már fejlődés akkor. 😂
2023. nov. 23. 07:04
 19/24 anonim ***** válasza:

"A kifizetést egyébként sem mutatta meg mert azt mondja akkor kitiltják a whatsapp csoportjukból!"

😂

2023. nov. 23. 07:05
 20/24 anonim ***** válasza:

A ruletten fél perc alatt duplázhatsz. Felteszed a pirosra vagy a feketére és vagy duplázol, vagy elbukod.

De a ruletten legalább van 50% esélyed rá, a Cosetekkel meg 100% eséllyel elbukod.

2023. nov. 23. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!