Megéri masszőrnek tanulni?
Szivesen csinálnék masszírozást másoknak. Akár olyat is hogy talpmasszázs, kéz masszázs, fej-,nyakmasszázs. Nem tudom lenne erre kereslet?
Nő vagyok és olyan nagyon átgyúrni valakit ahhoz gyenge vagyok.
Tehát inkább relax jellegű lenne.
Mennyit lehet keresni ilyen tevékenységgel?
Ha szeretsz kövér embereket (is) masszírozni, akkor igen.
Talpmasszázsból nem lehet megélni.
1# az konkrétan micsoda?
2# szivonal alatt mit értesz?
Sokaknak a masszázs az szexuális szolgáltatást jelent.
Egyébként meg nem éri meg. Amikor jártam rehabra, ott beszélgettem a masszőrökkel. Napi 8 órában vannak alkalmazva (elvileg 6 órában lehetne), az ügyfél fekszik, te felette görnyedsz. A kezeid nagyon igénybe vannak véve, mindegyiknek állandóan be volt gyulladva. (Ennek megfelelően egyébként eléggé kímélték is magukat, inkább csak simogattak.)
Egyébként szerintem kevés a jó masszőr, én akinél voltam vagy nagyon erős volt, vagy csak simogatott. De főállásban nem lehet bírni. A húgom este vállal 1-2 kuncsaftot, teljesen feketén. Így összejön neki egy kis mellékes, talán így megéri. Bár nem tudom, hogy este 6 után ki a fene akar még dolgozni. Ráadásul folyton azon retteg, hogy mikor jelentik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!