Szerintetek melyik a jobb munkarend Hétfőtől - Péntekig 8 órába, ,vagy amiben most dolgozok 2 nappal - 2 éjszaka 12 órában és 4 nap szabad?
Sziasztok!
Jelenleg ebben a munkarendben dolgozok ami 2 nappal 2 éjszaka és 4 nap pihenő. Nagyjából ilyen munkarendekbe dolgoztam, nem nagyon volt ilyen hogy Hétfőtől - Péntekig,de mivel apa leszek és most új munkahelyt előtt álok ami 8 órában Hétfőtől - Péntekig van,és hétvége, ünnepnapok szabadok,és úgy kellene dolgozni hogy reggel 7-től 16-ig és utazás kb fél óra reggel és délután is.
Jelenleg pedig ahova dolgozni járok kb több mint egy óra hossza.
Gyerek mellett kíváncsi vagyok melyik lehet a jobb?
Válaszotok előre is köszönöm!
Akik a napi 8-at írták. Én úgy is dolgoztam már, meg 24-48-ban, meg 12-24-ben, meg úgy is, hogy P pihenő - SZ és V ügyelet (Semmi meló, csak legyél itt. TV, ágy a saját irodában, kaja,...), majd 3 NAP!!! szabad.
ÉN, a napi 8-at rühellem. 8 óra a meló, meg 1 míg hazaérek, ami 2 is lehet, ha vásárolni kell. Ráadásul BÁRMIT intéznék, ugrik 1 szabi, mert ugye doki, hivatal, bolt, csak munkaidőben van nyitva.
Hogy néznek ki most a napjaid, mikor otthon vagy mennyit tudnád átvenni a babát és mennyit tudnád átvenni 8 órásban?
Nálunk úgy van, hogy este fél 12-től, ha a férjem bemegy dolgozni (8 órában + túlóra), néha másnap fél 7-ig én vagyok a gyerekkel és akkor még egy órát vacsizik, átöltözik.
Ettől pl. már nincs messze a 12 óra sem, mert optimális esetben 9-10 között már alszik a baba.
Az új munkakör az logisztikába lenne raktárban.
A mostani pedig eléggé rossz, az éjszakák nem a legjobbak, főképp ha egész este kint vagyok.
Ha nappalos vagyok elmegyek reggel 4 - 5 óra fele majd este 8-9 közt haza érek,este szint úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!