Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb munkarend Hétfőtől - Péntekig 8 órába, ,vagy amiben most dolgozok 2 nappal - 2 éjszaka 12 órában és 4 nap szabad?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg ebben a munkarendben dolgozok ami 2 nappal 2 éjszaka és 4 nap pihenő. Nagyjából ilyen munkarendekbe dolgoztam, nem nagyon volt ilyen hogy Hétfőtől - Péntekig,de mivel apa leszek és most új munkahelyt előtt álok ami 8 órában Hétfőtől - Péntekig van,és hétvége, ünnepnapok szabadok,és úgy kellene dolgozni hogy reggel 7-től 16-ig és utazás kb fél óra reggel és délután is.

Jelenleg pedig ahova dolgozni járok kb több mint egy óra hossza.

Gyerek mellett kíváncsi vagyok melyik lehet a jobb?

Válaszotok előre is köszönöm!

#munkarend #8 óra #12 óra #Hétfőtől-Péntekig
2023. nov. 15. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A mostani.
2023. nov. 15. 16:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a jelenlegi munkahelyemen 12 órázok.
2023. nov. 15. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
H-p napi 8 óra.
2023. nov. 15. 17:48
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
H-P 8 órában. Lehet heti 5 nap fixen, de legalább kiszámítható és tudsz tervezni. Ahol ilyen a munka ott jó eséllyel a piros napos ünnepek tényleg ünnepek, míg a másik opció az folyamatos munkarend és ott rohadsz 12 órát, ami rengeteg eg huzamban. Valamint, ahol ezt alkalmazzák, ott sokszor Karácsonykor, Húsvétkor mindenkor is be kell menned. Azt meg kiakarná. Személy szerint én a 8 órásra szavazok, de persze nekem fontos a család és hogy velük töltsem a fontos dátumokat. Ha valakinek ez nem lényeg, akkor talán jobban fekszik neki a 12 órás folyamatos munkarend. Mindegyiknek meg van a maga negatív és pozitív tulajdonsága igazából. 8 órásban pl. Jó eséllyes nem tudsz csak úgy elintézni valami hivatali ügyet, mert bezár mire odaérsz, de legalább nem olyan rettentő sok egy huzamban a munkaidő és talán nem meríti ki a szervezetet annyira a szervezett rend, mint az állandóan változó napok.
2023. nov. 15. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:
2.-ra. Írtad, és így is a MOSTANI a jó döntés!
2023. nov. 15. 18:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akik a napi 8-at írták. Én úgy is dolgoztam már, meg 24-48-ban, meg 12-24-ben, meg úgy is, hogy P pihenő - SZ és V ügyelet (Semmi meló, csak legyél itt. TV, ágy a saját irodában, kaja,...), majd 3 NAP!!! szabad.

ÉN, a napi 8-at rühellem. 8 óra a meló, meg 1 míg hazaérek, ami 2 is lehet, ha vásárolni kell. Ráadásul BÁRMIT intéznék, ugrik 1 szabi, mert ugye doki, hivatal, bolt, csak munkaidőben van nyitva.

2023. nov. 15. 18:15
 7/12 anonim ***** válasza:
A 12 óra nagyon kimerítő.
2023. nov. 15. 20:24
 8/12 anonim ***** válasza:
7. MunkaHELY és munkaKÖR függő.
2023. nov. 15. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Hogy néznek ki most a napjaid, mikor otthon vagy mennyit tudnád átvenni a babát és mennyit tudnád átvenni 8 órásban?

Nálunk úgy van, hogy este fél 12-től, ha a férjem bemegy dolgozni (8 órában + túlóra), néha másnap fél 7-ig én vagyok a gyerekkel és akkor még egy órát vacsizik, átöltözik.

Ettől pl. már nincs messze a 12 óra sem, mert optimális esetben 9-10 között már alszik a baba.

2023. nov. 15. 21:03
 10/12 A kérdező kommentje:

Az új munkakör az logisztikába lenne raktárban.

A mostani pedig eléggé rossz, az éjszakák nem a legjobbak, főképp ha egész este kint vagyok.

Ha nappalos vagyok elmegyek reggel 4 - 5 óra fele majd este 8-9 közt haza érek,este szint úgy.

2023. nov. 15. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!