Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Már nem egy helyen kaptam...

Már nem egy helyen kaptam azt, hogy ha nem lenne gyerekem, akkor felvennének dolgozni. Már kétségbe vagyok esve. Mit csináljak? Tagadjam le hogy van?

Figyelt kérdés
Bölcsis korú a fiam. Hiába mondom a munkáltatónak, hogy van aki érte menjen, és vigye is, plusz ha megbetegszik akkor is van ki vigyázzon rá, én emiatt nem hiányoznék, de nem kellek senkinek. Dolgozok mint egy gép, soha nem volt rám panasz, ez mégsem érdekel senkit. Legalább 10 helyen próbálkoztam eladóként elhelyezkedni. Hogyan tovább?
2010. okt. 20. 10:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én is jelentkezem, de én is hiába, rendes állásra nem hívnak be egyáltalán. soknak tényleg sok van, vállalkozóis, jutalékos, ígérgetős, becsapós
2010. okt. 20. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát szomorú hogy a kisgyerekes anyukákat ennyire leírják...
2010. okt. 24. 23:48
 13/16 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani de én lassan 1 éve keresek állást,hiába.Van egy 3 éves kislányom,már fél éve nem írom bele őt sem az önéletrajzba,még sem kellek sehova.Bár nálunk az is akadály hogy nincs nagyszülő,így csak 8-16-óráig tartó munkaidő felelne meg.Az se sok van... És arról nem is beszélve hogy 1 állásra kb. 30-an jelentkeznek...Esélytelen...
2010. okt. 25. 17:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Jó az a 30 300nak is...

Kérdező, esetleg ha rákérdez, visszakérdezhetsz, hogy "ez miben függ össze a képességeimmel?" vagy ilyesmit.

2010. okt. 25. 18:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok. Már lemondtam arról, hogy valaha is normális állásom legyen. Pedig nekem bárhogy, bármikor jó lenne, kár hogy a munkáltatók általánosítanak.
2010. okt. 25. 19:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Na nekem szerencsém van hogy tudok hova vissza menni,pedig terhességem előtt ill.első 3hónapjában egy multinál dolgoztam 3műszakban,2007-ben kerestem 3műszakban nettó 90-95ezret,most keresek 1műszakban 75ezret,de legalább van munkám.7.45-15,45-ig fogok dolgozni.szerencsére van a cégnél ilyen lehetőség is.10éve vagyok a cégnél,igaz mindent előröl kezdhetek..mert sokkal rosszabb(alacsonyabb)munkakörben dolgozok most mint 3éve,de legalább van ez a lehetőség pici gyerek mellett.

Mielőtt ez kiderült hogy van ez a lehetőség,min.50helyre küldtem el az önéletrajzomat,a legtöbb helyről még csak nem is válaszoltak.

Megjegyzem 3 okj.-és szakmám,érettségim,és német nyelv vizsgám van,és így se könnyű...de diplomával se lennék előbbre sajnos.

Szakmáimban se keresnék többet,kivéve akkor ha napi 12órát dolgoznék hétvégén is...

2010. okt. 27. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!