Már nem egy helyen kaptam azt, hogy ha nem lenne gyerekem, akkor felvennének dolgozni. Már kétségbe vagyok esve. Mit csináljak? Tagadjam le hogy van?
Jó az a 30 300nak is...
Kérdező, esetleg ha rákérdez, visszakérdezhetsz, hogy "ez miben függ össze a képességeimmel?" vagy ilyesmit.
Na nekem szerencsém van hogy tudok hova vissza menni,pedig terhességem előtt ill.első 3hónapjában egy multinál dolgoztam 3műszakban,2007-ben kerestem 3műszakban nettó 90-95ezret,most keresek 1műszakban 75ezret,de legalább van munkám.7.45-15,45-ig fogok dolgozni.szerencsére van a cégnél ilyen lehetőség is.10éve vagyok a cégnél,igaz mindent előröl kezdhetek..mert sokkal rosszabb(alacsonyabb)munkakörben dolgozok most mint 3éve,de legalább van ez a lehetőség pici gyerek mellett.
Mielőtt ez kiderült hogy van ez a lehetőség,min.50helyre küldtem el az önéletrajzomat,a legtöbb helyről még csak nem is válaszoltak.
Megjegyzem 3 okj.-és szakmám,érettségim,és német nyelv vizsgám van,és így se könnyű...de diplomával se lennék előbbre sajnos.
Szakmáimban se keresnék többet,kivéve akkor ha napi 12órát dolgoznék hétvégén is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!