Mit lehet tenni ilyenkor?
Nem vagyok jó semmi olyan területen, ami piacképes lenne. Egész egyszerűen nem vagyok tehetséges hozzá, ebből kifolyólag nem érdekel, így nem okoz örömet és nem is szeretnék vele foglalkozni. Azonban mivel csak ezt a néhány területet fizetik meg, teljesen megvagyok lőve. Ami kicsit is érdekel és lenne hozzá affinitásom, meg ne adj isten még tehetségem/érzékem, azt lehúzhatom a budin. Mit tehetnék? Teljesen elvagyok keseredve.
Nem vagyok reálos, matek és társai esélytelen, ebből kifolyólag se mérnök, se pènzügyes/gazdasági szakember, se informatikus nem lehetek. Nem mintha vágynék rá, őszintén megmondom. Pedig csak ezek kapnak megbecsülést minden téren az életben.
Mi olyan pálya van, amivel még lehet valamire vinni?
Mindig is kitűnő és szorgalmas voltam a suliban, a matekon meg egy-egy hasonló reálos tantàrgy esetén. Matek különtanár is csak 2-es lett, minden más 4-5.
Szóval nem a tanulással van problémám, nagyon is szeretnék tanulni, de nem mindegy nekem mit. Minek menjek pénzügyesnek pl, ha nincs hozza tehetségem? Mertazt fizetik meg? Utána meg csak szenvedek mert nem az utamat járom.
Egyébként köszönöm a “kedves” megnyilvánulásokat, rohadtul nem vagyok hülye, csak másban vagyok jó. Pechemre olyanban, amivel kitörölhetem.
Bölcsészek meg művészek tudjuk hova kellenek és mennyi pénzért…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!