Mekkora jutalék jár a postásnak az eladott sorsjegyért?
Figyelt kérdés
Pár éve minden postás ajánlja.2023. nov. 11. 17:06
4/7 anonim válasza:
Szegény éhbérért alkalmazott postásokról az utolsó bőrt is lehúzzák.
5/7 anonim válasza:
Tíz éve tényleg kaptak érte valamit, gondolom pár tíz forinttot. Sőt, kötelező kvóta is volt, hogy mennyit kell minimum eladni, hogy ne legyen büntetés. Napjainkba nem tudom van-e még ilyen.
6/7 anonim válasza:
Kapnak jutalékot érte, de nem darabonként. Ha megvan a 3 havi kvóta, ami nagyon sok lottós értékesítést jelent, akkor a 3 hónapra össz. Kb 30-40ezer Ft jár. Kapnak jutalékot minden megkötött megtakarítás és biztosítás után is, de ezek is aprópénzek, illetve 1-2 hónapja a feladott csekkek után is, ezt konkrétan tudom, hogy bruttó 4ft/db, de maximalizálva van, hogy hány darab csekkig fizetnek (tehát ez is, ilyen havi 10 Ft kb). Ezekkel a pótlékokkal/jutalékokkal együtt se keresnek valami jól. Sokkal jobban kaszál az, aki egy jó forgalmú lottózóban el tud helyezkedni, de az nem egyszerű, mert sokan szeretnének inkább ott dolgozni.
7/7 anonim válasza:
Bocs, rosszul írtam, tehát a csekk is csak kb havi 10ezer Ft. Nem 10 Ft :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!