Mennyire nehéz pénztárosnak lenni?
Sziasztok!
Diákmunka keretei között gondoltam hogy elmegyek pénztárosnak, a spar-ba keresnek embert(Budapest).
Még soha sem dolgoztam pénztárosként, és nemrég költöztem fel pestre. Mennyire stresszes és nehéz ez a munka? Bele tudok jönni hamar?
Nehogy mar nehez legyen a kiirt visszajarot forintra pontosan visszaadni..
A gepnszamol, te beirod mennyit adott a vasarlo es a kiirt visszajarot leszamolod a kasszabol.
Elso osztalyos koromban ment volna.
A gyenge lelkületű embereknek az is stresszes ha home officeból nem kell csinálni semmit, a komoly szakembereknek pedig az sem stresszes ha egy háborús övezetben az intenzív osztályon folyamatosan műteni kell az embereket.
Egyébként egy mezei kasszás pozícióban semmi nehézség nincs
Nem vészes, az elején kicsit lassabban megy, főleg a kódok miatt, de a leggyakrabban használtakat hamar meg lehet jegyezni. Plusz szerencsére sokan ragasztanak már maguktól címkét a zöldségre, péktermékekre. Amit tudni kell még hogy mikor épp milyen kártyát, utalványt fogad el az üzlet, ezen kívül kb ne felejtsd el megkérdezni hogy van-e supershop, kérik-e az épp aktuális gyűjthető matricát és ha kp-val fizetnek adjanak aprót.
Vásárlók viszont tudnak problémásak lenni, sok a bunkó paraszt sajnos. Elején szarul esett mikor beszóltak, de egy idő után úgyis lepereg. Gondolom ők se gondolják komolyan hogy diákként bármi beleszólásom van abba hogy hány pénztár vagy nyitva vagy hogy épp mi mennyibe kerül...
Nincs nagyon ma már olyan hogy csak pénztáros munka.
Ott majd kérnek minden másra. Általában a polcok töltése, lejáró termékek forgatása (előbb lejáró előre), pakolást ugyanazok az emberek csinálják akik éppen nem a kasszában ülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!