Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem állnak már rá a...

Miért nem állnak már rá a pilótajátékokra?

Figyelt kérdés

Állást keresek, és a munkák 90% átverés! Hihetetlen, hogy ezek még működnek. Pl van egy Hunor PPH RT.

Lekérném a cégjegyzékkiv. de nincs is ilyen cég!

[link]

Be lehet ezt valahova jelenteni?

2010. okt. 19. 21:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen, kb nekem is ez a véleményem. Ezért is kérdeztem, hogy Miért nem állnak már rá a pilótajátékokra?

Mert sok ember van, aki fizeti maga után a sok pénz, egyéni vállalkozó, kft., bt. stb. Mert próbálnak talpon maradni. Az ilyenek meg... áh.

Komolyan már eszembe jutott, hogy hagyom a vállalkozást és elkezdek valami piramis játékot, csak nekem nincs hozzá lelkiismeretem...

2010. okt. 22. 23:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy ezt a céget olyan emberek hozták létre, azok a tulajdonosai, akik rendelkeznek különböző pénzügyi-, marketing-, üzletirányítási-, életvezetési-, egészségügyi-, stb ismeretekkel, valamilyen területen már sikereket értek el, ebből meggazdagodtak és most fizetős előadásokat tartanak a tömegeknek mindarról, amit tudnak. A hallgatóságot mlm módszerekkel toborozzák, a toborzók pedig jutalékot kapnak a befizetős tagok után. Gyakorlatilag ez egy mlm értékesítési rendszerű, oktató cég, ahol a termék, amit értékesítenek, maga a szellemi tőke, a tudás, a fogyasztók pedig a hallgatóság, a tanulók.

Ebben semmi illegális nincs, ez nem pilóta játék, de az biztos, hogy tuti megélhetést elsősorban az ötlet kitalálói profitálnak belőle.

2010. okt. 23. 13:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem illegális???? Nem létezik a cég! Nem létezik Hunor PPH RT.
2010. okt. 23. 13:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ez a cég valóban létezik-e és hogy adóznak-e, stb, stb.

Én csak arra reagáltam, hogy maga a koncepció, az egész üzleti modelljük nem pilótajáték, hanem mlm rendszerű értékesítés, amit lehet szeretni, utálni, ettől még nem illegális. Én is utálom pl az mlm-et, ettől még tudom, hogy teljesen elfogadott, normál értékesítési módszer.

2010. okt. 23. 13:34
 15/16 Macskajós válasza:
Szervusztok! Engem is zavart a konkrétumok hiánya a honlapon, de ti megerősítettetek ebben. Most már biztos nem reggelek. :)
2010. okt. 27. 21:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Én tegnap írtam ennek a cégnek, hogy érdekelne a munka, de teljesen ugyanazt írták, mint neked. Feltérképezve a honlapjukat, szerintem is sok a blabla, konkrétum semmi, és a helyesírással is vannak problémák. Ha rám hallgatsz, hagyod ezt a fenébe, és nézel valami reális ajánlatot ! ;)
2010. okt. 28. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!