Belőve tudok gyárimunkát végezni?
"Szerintetek ezt a munkát amit én alantasnak érzek, eltudom végezni ha a munkaidőm alatt végig be vagyok állva?"
Egészen addig tudod végezni, amíg észre nem veszi a munkáltató, hogy munkavégzésre alkalmatlan állapotban vagy. Ilyenkor hazaküld, lehet, hogy fegyelmi eljárást is indít, majd a következő hasonló alkalommal már bocsát is el, így tovább nem kell végezned ezt az ALANTAS munkát. Kereshetsz helyette egy másik alantas munkát. Sajnállak, mert félrecsúszott az értékrended.
"Sajnos eddig nem drogoztam soha az életbe, de ha gyárimelósnak kell álnom, akkor akár fel is szedhetném ezt a hobbit mert miért ne?"
Hát inkább ne! Én ugyan nem vagyok diplomás, de gazdasági téren emelt szintű végzettséggel rendelkezem és azon kívül van még egy csomó hozzá kötődő szakmám is. Képzeld el, én sem mindig találtam nekem megfelelő munkát. Soha nem szégyelltem, hogy takarítottam erőműben, hogy kapáltam kertészetben, hogy kérges volt a tenyerem. Mindig azt kell nézni, hogy minden történik valamiért. Én az említett két munkával azt értem el, hogy fizikailag - konditerem nélkül - erős, és szívós lettem, valamint megismerkedtem olyan emberekkel, akik később a munka világában segítségemre voltak.
Soha eszembe nem jutott volna tudatmódosítókhoz nyúlni. Még akkor sem, amikor padlón voltam. Aki ahhoz nyúl az tudod mi? Gyenge jellem! Nem biztos, hogy bármit is terveznék ilyen emberrel. Jövőt és családot főleg nem! Maximum egy erdei túrázást, ami délutánra végetér. :)
Inkább készíts be a munkanapok utánra egy-egy sörcit a hűtőbe, az többet ér :)
Nincs olyan szer, beleértve az alkoholt is, amivel munka közben lenne érdemes először kísérlezgetni.
Apropó kísérletezgetés, miért nem mész olyan helyre, ahol lehet napi bejelentéssel is dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!