Egy folyamatmérnöknek mi a dolga, mit csinál pontosan?
Figyelt kérdés
Mennyire használja az integrálás, deriválás fügvényeket?2023. nov. 6. 13:51
11/17 A kérdező kommentje:
Msc-n lehet majd errefelé menni. Egyenlőre még csak Bsc-n vagyok csak érdekel a téma.
2023. nov. 7. 08:31
12/17 A kérdező kommentje:
És ezek a folyamatok gondolom teljes mértékben az adott gyárhoz egyediek, ezért alkalmaznak akkor bármilyen műszaki végzettséget, mert így is úgy is teljesen be kell tanítani az újat, ha még nincs tapasztalata, tehát ezért alkalmazható vegyész, környezet, és biomérnök is. Jól gondolom?
2023. nov. 7. 08:59
13/17 anonim válasza:
#12, nem feltétlen.
Egy kohászati üzemben vagy fröccsüzemben egy biomérnök/agrármérnök szart se fog tudni csinálni, mert nem ismeri az adott műanyagot, öntöttvasat, alumíniumot.
De ugyanaz a biomérnök/agrármérnök mondjuk egy nem bonyolult termék kézi összeszerelésénél simán el fog boldogulni, mert gondolom tud rajzot olvasni.
Én dolgoztam már nem egy élelmiszermérnökkel tier1 autóipari cég safety critical termékének összeszerelésénél, jó folyamatmérnökök voltak. De műanyag kárpitbolhát egyik se tudott volna gyártani, mert nem anyagmérnökök
14/17 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát akkor egyszerűbb feladatokhoz, folyamatokhoz keresnek műszaki végzettséget de nem feltétlen szakmai jellegűt mert elég lehet a szakon tanult gondolkodás mód és szemlélet, viszont komolyabb hozzáértést igénylő folyamatok mellé inkább gépész-, villamosmérnök stb. keresnek akinek a végzettsége a folyamat lényegébe vág.
2023. nov. 7. 21:59
15/17 totolala válasza:
Általában a folyamatmérnök nem műszaki ember.. himihumi semmitmondó excell huszárkodás engedd el.
16/17 anonim válasza:
#15; már ahol, normális helyeken nem
17/17 totolala válasza:
Hát ahol így keresnek, hogy tökm1 milyen diplomád van, csak legyen, ott de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!