Ez a "reseller" baromság hogy lehet legális, hogy csinálják?
Tiktokon és instán látok ilyen hülyegyerekeket. Nem hinném, hogy valaki venne tőlük és drágábban, mint mondjuk a Media Marktban. Másrészt honnan szerzik be. Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy olcsóbban kellene adni, mint a boltban? Honnan szerzik be ezeket, lopottak?
A másik, hogy ez után adózni kellene, meg ez üzleti tevékenység. De valószínűleg ez vagy kamu, vagy pénzmosás.
Csak vállalkozásban csinálhatja legálisan, úgyhogy valószínűleg van neki.
De annyi mindent árulnak feketén az Instagramon, pl. jövedéki termékeket, elektromos cigit, elf bárt, stb...
15-16 éves gyerekeknek munkahelye sem lehet, nem hogy cége, amiböl adózik. Nagyon a szíveden biseled eme szélhámosok sorsát. Ha megemlíted nekik, tiltanak. TikTok és Instagram profilokat meg nem igen tudnak kinyomozni, ha feljelentenéd is őket.
Amúgy gondoltam, hogy nem küldenek semmit. Ezek leginkább Apple cuccokkal kereskednek, lehet sokszor meghirdetik, mint ha a használtjuk lenne. Aztán fotózkodnak a pénzzel, legtöbbnek a nevét sem tudod kideríteni, vagy kamu. És szerinted ezek adóznak?? Meg igazi termékeket árulnal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!