Ha valakinek komoly referenciája van, akkor megadják neki vidéken is a normális bért?
Én Budapesten élek, de nem szeretek itt.Hosszútávon inkább vidéken képzelem el az életemet, de normálisabb régióban.Székesfehérvár, Győr, Szombathely jöhet szóba.
Jelenleg budapesti multinál dolgozok és a bruttóm kicsivel 1 millió felett van.De, nem vagyok vezető meg kiemelt key account manager.Medior szintűnek mondanám magamat.De, ezt a fizut sem a legyek hordták össze, áll mögötte nem kevés munka.Ebből adódóan, a bruttó 1 millióból nem engedek.
Nyilván, rendelkezem üzleti alap+mesterdiplomával, középfokú angol és német nyelvvizsgával.Viszont, angolul tárgyalási szinten tudok,de nem láttam értelmét újra nyelvvizsgázni belőle.
Mennyire vannak vidéken is komoly cégek, amik bért is fizetnek, nem csak "zsebpénzt"?
Csak azt nem írtad le, valójában mihez értesz...
Egyébként igen, lehet jól keresni vidéken is. Nekem is ajánlottak komoly összeget Székesfehérvárról, vagy éppen Dunaújvárosból.
Agglomerációba költözés és budapesti munkavégzés nem játszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!