Diszponens pozícióból hova tudnék előrelépni?
3 éve vagyok egy budapesti telephelyű, Európában több helyen tevékenykedő gyártó cég diszponense harmadmagammal, de már untat a munka és a fizetést is keveslem. Alapanyagokat, segédanyagokat szerezzük be a gyártáshoz, néha keresek új beszállítókat, alacsonyan tartom a készletszintet, reklamációkat intézek stb. Az elején még kihívásnak tűnt, sok is volt a meló, de most már teljesen rutinszerűen megy. Szerencsére angol nyelvet napi szinten használom, ebben sokat fejlődtem és januárban meglesz a levelezős közgazdász diplomám is. De egyszerűen nem tudom hova lépjek tovább? Itt már nincs kihívás, nincs fejlődési lehetőség, sem előrelépés. A vezetőm 5 évvel idősebb nálam, az ő helyére nincs esély, a stratégiai pozícióra pedig 2 ember van, de ők se mozdulnak innen. Mit tegyek?
27/F
Kezdj vállalkozni, ha már ilyen kapcsolati tőkéd alakult ki, le ne húzd a retyón!
Vásárolj inkább cégekben részesedést, és építsd az üzleti kapcsolataidat!
Milyen fatokű közgazdász vagy te, hogy ezt mondanki kell?
"néha keresek új beszállítókat"
Jattolnak érte, okosba hogy beszállíthassanak?
Te hogy nem látod a kihívást, meg a lehetőséget ebben a melóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!