Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Wolt futár tapasztalatok?

Wolt futár tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Kaposváron szeretném elkezdeni a futárkodást, a Wolt-al, átalányadózással,és robogóval szeretnék kiszállíttani.

Az érdekelne, hogy milyen tapasztalataitok vannak a Wolt-al, mennyi munkával mennyi a Bruttó-tok, és egyéb.

Köszi előre a válaszokat

2023. okt. 20. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Már nem olyan jó a fizetés mint régen.
2023. okt. 21. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
amióta be kell fizetni a közterheket már nem számít akkora bulinak
2023. okt. 21. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Szép Wolt, jó Wolt, elég Wolt!

Akár le is védethetném ;D

2023. okt. 21. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
vidéken ha nyomod mind állat akkor költségek levonása után kb minimálbér környéke ami marad
2023. okt. 21. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
32%
illetve amerikai és kínai tulajdonosa lett a woltnak. Finnektől megvették, aztán július elsejével módosult a díjazás. "Cégtől meg kérdezed, hogy a 3 zsugor vízért miért kaptál annyit, mint az egy Burger Kinges menüért?" akkor jön a válasz, hogy "nem oszthatják meg velem azt, hogy mi a alapján számítják a díjakat.". De dönthettek, hogy elfogadom vagy nem. Régen legalább volt egy táblázat, ami alapján kiszámítható volt, hogy kb. mennyit is kapsz, és nem tért el mert ugyanabban az időben ugyanolyan távolságú címekért ugyanannyit kaptál. Emlékszem életem első címét kocsival vittem, kb. 4km-re és 2000 ft-t kaptam érte. Aztán azóta 5km-es címeket vittem az isten ...ra ahonnan vissza is kellett jönnöm, és kibökték a szemem 1000forintal. Azóta leszarom az egészet, biciklivel tolom és home office-ba. Jön valami jó cím 600forintért pl. szomszédba. akkor kiviszem a szomszédnak a kaját. Illetve néha magamnak szoktam rendelni a pizzát, úgy hogy magamnak is hozom ki. (így akkor kapok némi kedvezményt.) Még jó hogy nem ebből kell megélnem. :D
2023. okt. 22. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ahhoz nagyjából napi 10-12 órát menned kell mint a mérgezett egér, hogy normálisan keress. Ha autóval csinálod akkor a fizetésed úgy 40-50%-a üzemanyagra megy el. Napi pár száz forint borravaló mindig akad egyébként, de nem jelentős. Ha tudnák az emberek mennyire alulfizetett ez a meló mostanában, akkor biztosan többen adnának és többet.

Amióta csökkenteték a bérezéseket(azt nem tudom mi okból mert amikor ez történt akkoriban én még nem futárkodtam, de majd valaki nálam informáltabb lehet elmondja) nem olyan jó buli ez a futárosdi. Szóval, ha ez az egyetlen bevételi forrásod akkor arra számíts, hogy kb. közmunkás bérből kell boldogulnod.

2023. okt. 22. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!