Jártatok már úgy, hogy volt egy álom pozíciótok, de végül egy másik helyen sikerült megszerezni? Ott viszont az álom rémálommá vált és azon voltatok mielőbb eltudjatok menekülni onnan?
Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 13:16
3/3 anonim válasza:
Olyan helyzetben már voltam, hogy az "álom pozícióban" jól pofára estem és nem jöttek be a számításaim, mert nem tetszett egyáltalán a munkakörnyezet, még úgy sem, hogy az interjún rokonszenvesek voltak. Ennek az ellenkezője is megtörtént, behúztam egy random állást, semmi extra, olyan jó munkaközösségben azóta sem dolgoztam. 🥲
Előfordulnak ilyen csavarok az életben, ezért most már nem iszom előre a medve bőrére. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!