Miért vannak gyárban is kp-s fizetés, miért megy már ott is az adócslás?
Gyed / Gyes stb is több, szóval nem mindegy!
Borítékot tényleg csak egy hülye fogad el a munkahelyen, ha tényleg nincs rendesen bejelentve és amiatt adják borítékba!
Ahol "jelenléti bónuszba" adják a munka jellege miatt valójában járó fizetést, az is adóelkerülés, és a melós a saját ítéletét írja alá vele!
Ameddig hagyják a munkavállalók addig ez lesz, vagy még így se...
Én inkább "vállalkozok" akár kockáztatva is, átadom a magyar "hivatalos" munkavállalást a filippínóknak!
Nem vesznek elő senkit, csak ha jattolsz érte, egy sima bejelentésnek nagyon utána se mennek.
Korrupt, romlott a hivatali rendszer is velejéig!
Ott is csak akkor történik valami, ha borítékba fizetnek előre!
Sokszor nem túloznak annyira az újságok, saját tapasztalat, de ameddig nem láttam én sem hittem el!
AMúgy marhaegyszerű lenne tenni ez ellen is, csak ugye nincs felvilágosítás, az ifjabb generációk egyáltalán nem vágják még az alap munkajogot sem, nemhogy a kivételeket, trükköket, kibúvókat.
Simán megesznek és aláírnak bármit amit eléjük raknak, és örülnek, hogy van melójuk...
Nem tisztelik magukat se, élnek máról holnapra, aztán megy a csodálkozás, hogy miért nem ér semmit a diploma se, meg lassan már a mesterképzés se, és szinte akármit is tudnak idehaza nem viszik semmire, csak befoghatják szépen és ülhetnek csendben, ameddig van hol dolgozni!
Bszki apám még leérettségizni se tudott, mert nem volt módja ráa család miatt, de tízszer jobban éltek mint én most öt szakmával, technikummal!
Az állam meg porhintés ad a fiataloknak 25 éves korukiga szemükbe.
Hahó 26 évesen is meg kell majd ám majd élni valahogy :D
Ami most húdejó 400 ezernek az annyi is marad úgy 28 éves korotokig!
Akkor is jó lesz majd? :D
Ugye hogy ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!