Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit mondjak, miért akarok ott...

Mit mondjak, miért akarok ott dolgozni?

Figyelt kérdés

Lényegében gyorsétterem. Nem fűzök hozzá sok reményt, a fizetést nem is tüntették fel, az interjún fogom megtudni, de előtte biztos lesz szócséplés, hogy miért szeretnék ott dolgozni.

Ti mit mondanátok? Azt nyilván a hülye sem hiszi el, hogy álmai munkahelye lenne, szóval... ti mit mondanátok? Legutóbb egy bisztróba mentem interjúra, ott ki tudtam találni, mit feleljek, de ennél ötletem sincs.

2023. okt. 15. 18:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%
“Elkötelezett vagyok az iránt, hogy naponta négyszer kielégítően étkezzem, kifizessem az albérletemet és fedezzem a további költségeimet. Ezek a céljaim pont illeszkednek az álláshirdetésben megadott fizetéshez.”
2023. okt. 16. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!