Netto 250-300.000.- ft/hó,elég a megélhetésre nektek?
Figyelt kérdés
2023. okt. 15. 13:14
5/18 anonim válasza:
Mivel kell bérleti díjat fizetnem, így nem elég.
Már a 350-400 nettó is éhbér ilyen árak mellett.
6/18 anonim válasza:
Nem elég.
Akkor lenne lég, ha valaki egy garzonban vagy kisebb lakásban lakik (70nm) és nincs hitele, az ingatlan nem bérlemény.
Ha kocsi van, az is egy olcsó,kis fogyasztású modell.
7/18 anonim válasza:
Kb ennyi eleg. Rezsi 40 ezer, kaja 180 ezer, 80 ezer elmegy egyeb dolgokra. Kocsi ceges, szervizelest a flottakezelo intezi, tolteni ingyen lehet a ceges parkoloban. Ugyhogy az alap dolgokra eleg havi 300 ezer, a tobbi megy befektetesekbe meg nyaralasra.
9/18 anonim válasza:
Nem igazán.
Átlagban 360 at költök pedig igyekszem spórolni.
10/18 anonim válasza:
Én nettó 500-at kerestem, mikor eljöttem Magyarországról és keveselltem. 250, ne viccelj, annyiért be se járnék dolgozni, az utcán kéregetve vagy onlyfansszel több összejön…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!