Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Azért nem hívnak interjúra...

Azért nem hívnak interjúra mert ezt írtam a cv-be?

Figyelt kérdés

Bemutatkozás magamrólnál leírtam egy olyat, hogy számomra a legfontosabb a jó légkör egy munkahelyen mert ez tartja a pozitív hozzáálást a mindennapokban. Vmi ilyesmit. Lehet azt gondolják, hogy nem vagyok pozitív vagy ez hülyeség?

Vegyem ezt ki belőle vagy jó ez?

2023. okt. 14. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
vedd ki, ez nagyon ciki...
2023. okt. 14. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha emiatt nem hívnak be, ott tényleg elég pocsék lehet a légkör, és talán jobban is jársz, hogy oda nem hívnak.
2023. okt. 14. 12:21
 3/6 A kérdező kommentje:
1, tényleg? Basszus! :(
2023. okt. 14. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Írd be ehelyett inkább azt, hogy gátlások nélkül képes vagy akár tét nélkül is hazudni! -Az erény manapság a munkáltatók értékrendjében!
2023. okt. 14. 15:57
 5/6 anonim válasza:
66%

Vedd ki. Nem akarnak olyan embert, akiről tudják, hogy van normális értékítélete. Olyan embereket akarnak munkahelyekre általában, akik észre sem veszik, hogy gyűlölik azt. Akiknek alap, hogy ha a kollegáid fele utál az normális. Olyasmiket akarnak még, mint akik 100 éve éltek, hogy dolgozzál folyamatosan, és a fost is dolgozzad, mert ez az "alap", ez a "normális".

Bár belegondolva ne vedd ki. Ez egy jó szűrő. Ha emiatt nem írnak, nem akarnál ott dolgozni.

3#, Nem. Nem tényleg. Ennél kevés fontosabb van. Ha én ilyet olvasnék, megmosolyognám, mert kis tapasztalatan, önismeret kevés ember ír ilyet, illetve így, de egyben nagy előnyöd is lenne, mert látni, hogy egy normális ember vagy, aki nem szar majd le se engem, se másokat, és törekedsz az együtt dolgozásra. Tipikus tökéletes interjúra, hogy megnézzük van-e gógyija.

2023. okt. 15. 03:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Unalmas, alibi sablon szöveg. Mindenki tudja hogy hazugság, a pénzért dolgozunk elsősorban. Önéletrajzban a fontos dolgok legyenek benne. Végzettség,soft és hard skillek, szakmai tapasztalat, nyelvtudás.
2023. okt. 19. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!