Szerintetek baj, hogy az angolt és a szlovákot folyékonyan beszélem, de a németet nem?
Figyelt kérdés
Csak alapszavakat tudok.2023. okt. 10. 20:34
1/10 anonim válasza:
Szlovákiában előny, Ausztriában hátrány.
Helyzetfüggő. Angliában szintén előny, Németországban hátrány.
Persze, beszélnek németűl Angliában is, és Németországban is angolul.. De azért ha a szándékok komolyak, akkor az adott országnak kell megfelelni sok téren.
2/10 anonim válasza:
Ha nem tervezel német nyelvterületre menni akkor nem hátrány.
4/10 anonim válasza:
Attól függ mit kell tudnod a munkában.
5/10 anonim válasza:
Sehol nem konkrét előny, ha nem beszélsz egy nyelvet, csak ennyiben javítanám ki, amit az 1-es írt. De helyzetfüggő, hogy mikor konkrétan hátrány.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, az 1-es jól leírta. Egy német kisvárosban dolgoztam volna egy étteremben, de amikor megkérdezték[természetesen angolul], hogy a németet beszélem-e, és mondtam hogy nem, csak a szlovákot, mindenkinek kikerkedett a szeme, nem volt elég, s kitettek. Semmi kötődés nincs Szlovákiához, hobbiból tanultam meg ezt a nehéz nyelvet. De tudok angolul, nem értem miért nem vettek fel. Szomorú
2023. okt. 11. 08:36
8/10 anonim válasza:
Hát igen, ha kell a munkához akkor baj ha nem beszéled de erre hogyan nem jöttél rá egyedül?
9/10 anonim válasza:
Nem a legélesebb kés a fiókban.
10/10 anonim válasza:
Ezt a hulye kérdést!🤣🤣🤦🤦🤦🤦Te tidod hogy baj,baz..ki!Nekem nem baj,mert el vagyok az angollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!