Más is várja a 10.-ét, hogy fizut kapjon? Vagy csak én vagyok csóró? Olyan árak vannak, hogy szinte felb.sz, értéke nincs már a pénznek borzalmas komolyan:/ ?
Vártam. Megkaptam a pénzt. Egy részét félre tettem, egy része pedig nálam maradt. Csak olyan árak vannak, hogy nem nagyon tudok mit venni. A könyvekről, ruhákról stb. már lemondtam, de még a kedvenc ételeimet sem tudom megvenni mindig. Vagyis meg tudom venni, de akkor fogy a pénz.
Ez így nem mehet tovább, szóval terveket kovácsolok, hogy fel tudjak emelkedni. Jövőre folytatom a tanulást, viszont addig megpróbálok összegyűjteni egy jelentősebb összeget.
Mérnökök vagyunk, jól keresünk, mégis mindig várom. Egyszerűen imádom a látványt, ahogy megnövekedett egyik napról a másikra a számlám egyenlege. :D Ez biztos valami bekattanás nálam, dehát ez van na...
Ja, és mivel mindentől függetlenül van némi fillérb*szó vénám is, bár megtehetnénk, nagyon sokmindenre mondjuk azt, hogy "na ennyiért NEM". Egyszerűen mindenre van egy lélektani határunk, amit nem nem tudunk, hanem már nem vagyunk hajlandóak megfizetni (nyilván nem a kötelezőekről beszélek).
Lehet azt mondani, hogy mindenki képezze át magát, keressen jobban, blabla... de ne fessük úgy le a dolgokat, mintha tökéletesen működne kis hazánkban minden. Részemről ez a mesterséges elb*szott beavatkozás mánia a bicskanyitogató, ami zömében kontraproduktív.
Akik 10en kapják a fizut mind szar fizetest kapnak.
Normál esetbe honap első napjain max.6án kellene megkapd a fizetést
19 😂persze ezt te se gondolod komolyan.
Kornyekunkon 10en csak a vendeglatosok, kozmunkasok vagy olyan helyen dolgozók kapnak fizetést akiknek fogcsikorgatva mindent fillért kiszamitanak, nehogy 5forintal tobbet kapjanak a dolgozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!