Kórházi takarítás, mennyire nehéz, bele lehet jönni?
Inkább éhen döglenék.
Állandó fertőzésveszély, vér, genny, hányadék, kula, húgy, nyál, sperma takarítása...
Én ugyan nem dolgoztam ilyen helyen, de jártam a hematológiára évekig. Ott a takarítónő szerintem nem ilyesmiket takarított, mint amit az egyes írt. Mivel minden nap volt takarítva, elég nagy volt a tisztaság. Nyilván attól is függ, hogy hová mész, lehetnek olyan osztályok, ahol más a helyzet.
A takarítónő leginkább a bér miatt panaszkodott, nem a körülmények miatt.
A rendelőben ahogy látom kb. semmit se csinálnak, egész nap telefonoznak, délután rendelés végén kicsit tologatják a felmosót és ennyi. Bútort, ablakot nem mosnak.
Osztályon nem unatkozik, nálunk rossz állapotú fekvőbetegek vannak az ezzel járó kosszal. Egy jároképes betegekkel teli osztályon gondolom más jellegű a piszok.
A Sürgősségin dolgozó takarítónő mesélgetett dolgokról, ott sokat látott, rettenthetetlen asszonyok dolgoznak. :D Például a kiterített agyvelejű öngyilkos után őket kérték meg háznál takarításra, mert senki nem vállalta.
Na ilyet az igazgatóságon takarító nem lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!