Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » El tudok helyezkedni Gimnázium...

El tudok helyezkedni Gimnáziumban vagy középiskolában pedagógiai asszisztensként?

Figyelt kérdés

Ott milyen feladataim lehetnek?

Jelenleg óvodában dolgozom, de érdekelne a középiskola is

2023. okt. 8. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
A gimnázium szót milyen megfontolásból írtad nagy kezdőbetűvel?
2023. okt. 8. 14:35
 2/7 A kérdező kommentje:

Véletlen.

Egyéb kifogás?

2023. okt. 8. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Ott kevésbé keresnek pedasszisztenseket és szerintem hálátlanabbak a feladatok is: főleg papírmunka, adminisztráció, nyomtatás-fénymásolás stb.

Jóóóval kevesebb az esély, hogy kapsz középiksolai pedasszisztens állást, mint bármely általános iskolában vagy óvodában.

2023. okt. 8. 15:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2023. okt. 8. 16:17
 5/7 anonim válasza:
56%

Kedves kérdező!

Tudnál mesélni milyen egy óvodában ped. asszisztensként? Érdekelne engem is de nincs rálátásom, külsőre viszont tetszene.. érdekelne belső infó .. :)

2023. nov. 22. 16:25
 6/7 A kérdező kommentje:

Ugye eddig 8 órat dolgoztunk több műszakban ha nincs ovónéni

8-16

8:30-16:30

9-17

Reggel csatlakozol a csoporthoz attól függ hany csoportod van nekem pl kettő heti váltasban. Segítesz az ovónéninek előkészülni a foglalkozasra, fényképezel reggeliztetesben segítesz foglalkozol a gyerekekkel. Utana udvar ott csak figyelni kell rájuk

Gyümölcs evés

Ebédeltetés

Mosdóhasználat

Altatas

Alvási időben gyártjuk az eszközöket vagy segítünk a dajkáknak

A mi ovink tehetségpont igy van délutani foglalkozas különböző témakörökben ott is segítesz

Keltes ágyazas uzsonázas udvar jobb esetben, ha nem bent játszotok.

Óvodában:

Kb ennyi jut eszembe nyílván ha vannak programok betanítani segítesz dolgokat díszletet készítesz ilyesmi a problemasabb gyerekeket elvonod hogy ne zavarja a foglalkozast stb

Ha kérdésed van írj :)

2023. nov. 30. 07:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Sokkal inkább altalános iskolákba keresnek ped.asszisztenseket. SNI ta ulók mellett ülnek naphosszat. Középiskoláról nemigen hallottam, ahol lenne ilyen munkakör. Érdekelne az emelés utáni béred,ha ez nem titok.
2024. jún. 4. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!