Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki albiban él,hogy tud...

Aki albiban él,hogy tud megélni normálisan pl.2-3 százezres fizukból? Sok munkahelyet bolti dolgozót, raktártost, takarítót,gyárba stb keresnek embereket és a nettót kiszámolva átlagban 200-300 nettókat kapnak. Hogy tudnak ebből élni?

Figyelt kérdés
Albérlet+rezsi+kaja+ tisztálkodási/tisztítószerek,ruházkodás,telefon,tv,internet,bérlet,szórakozást hagyjuk is, kiadások egyéb dolgok... Hogyan tudnak megélni? Egyszerűen ez rabszolgasors,és szomorú akárhogy nézem.. ebből önerőre,spórolni váratlan kiadásokat egyáltalán semmit sem lehet szerintem...

2023. okt. 8. 09:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
15 éves a lakásunk, tetőcsere még nem aktuális, de pl eresz alatti gerendák festése,gázkazán csere is érik már, festés egyszer volt, de pár év és az is érne, kapu is kezd rogyni mindig van valami renoválni való.
2023. okt. 8. 14:59
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Úgy, hogy semmi nem marad hó végén. Ha valaki albizik, el kell felejteni a saját lakás gondolatát.
2023. okt. 8. 16:28
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

@12

Mindenki maga dönti el, hogy 1) azt mondogatja magának, hogy "ezt nem lehet megcsinálni", vagy pedig 2) azt a kérdést teszi fel, hogy "hogyan lehetne mégis megcsinálni"?

Előbbiek egész életükben szűkölködnek a saját maguk elé helyezett korlátok miatt, utóbbiak pedig megvalósítják az álmaikat, céljaikat, SZÁRNYALNAK.

2023. okt. 8. 16:46
 14/17 anonim ***** válasza:
59%
Az én "szárnyalásomhoz" legalább egy dupla annyi havi bevétel kellene, ahhoz meg jobb munkahely kellene, ami nem jön össze hiába próbálkozom. Próbálnám én megvalósítani az álmaimat, de nem megy.
2023. okt. 8. 17:30
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
Én sehogy. Mehetek az utcára.:(
2023. okt. 8. 18:51
 16/17 anonim ***** válasza:
37%

Nehezen élek meg, kilátástalan a helyzet ennyit fizetésből. Még az a szerencse, hogy nem akarok gyereket, jelenleg kisállatot sem (bár imádom a cicákat, de nem tudnám most vállalni, hogy felelősségteljes gazdája legyek+ az albérletembe nem is lehet vinni)

De magamat is nehéz ellátni, spórolni kell mindenen. A fizetésem nagy része elmegy a minigarzonra, amit bérlek. Pedig ennél lejjebb már nem nagyon lehetne adni az igényeimet. Korábban laktam másokkal, de abból elegem lett, közös albérletbe már nem szeretnék lakni idegenekkel. Azt a korszakot lezártam, 7 évig bírtam.

De így még több pénzbe kerül az albérlet.

Általában főzni szoktam, kuponozok mindenhol és jól meggondolok minden kiadást. Turiban veszek ruhákat, a cipőket addig hordom, míg le nem szakad a lábamról. Fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz nem járok. Amin lehet spórolok, tömegközlekedessel járok és nincs autóm se.

2023. nov. 8. 13:55
 17/17 anonim ***** válasza:
29%
Én 280at kapok nettóban, szülőknél élek meg ennyiből, eltartani családot szinte lehetetlen.
aug. 26. 09:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!