A városi és nagyvárosi emberek többségének miért nincsen pénzze? Tehetnek róla?
Figyelt kérdés
Aktív dolgozókra vagyok kíváncsi, ahol a háztartásba mindkét fél dolgozik. Betegséggel/halállal kapcsolatos dolgokra nem vagyok kíváncsi, mert az magától értetődő, hogy miért kerül valaki rossz anyagi helyzetbe. Ha valaki egyedül neveli a gyerekét annak is érthető a szegénysége.
Itt azokra vagyok kíváncsi akik aktív dolgozók. Nem betegeskednek, nem élnek fogyatékosággal, nem kell beteg rokont/ismerőst/házastársat ápolniuk. Városban vagy nagyvárosban laknak, sok munkalehetőség van a környékükön.
2023. okt. 6. 10:54
11/13 anonim válasza:
Azért nincs pénzük mert lusták.
12/13 anonim válasza:
Én azt látom hogy redva sok pénzük van. még a melósok is otthagynak párezer Ft-ot egy reggeli + kávé + energiaital kombóra a pekségben. Aztán irány a dohánybolt.
Meg szarni is kocsival járnak, tényleg párszáz méterre. A nagy Budapesten.
13/13 anonim válasza:
Soproni vagyok, itt sokaknak van pénze. Hasonlo munkakörben pl raktaroskent az alfoldon örülhetnének 250 ezernek is, itt meg hazahoznak 1500 eurót, ami kB 600 ezer és évi 14 x jön. Szakmaval meg mondjuk 2000 ezret. Es sokan nem autoznak annyit reggel a határon mint amennyit páran a Budapesti aglobol utaznak Budapestre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!