Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kik kapnak plusz fizetést...

Kik kapnak plusz fizetést nyelvvizsgáért? És mennyit?

Figyelt kérdés

Hallottam hogy nylevvizsgáért nehézségi foktól függően jár fizetésemelés. Az érdekelne hogy ez kikre vonatkozik és hogy mennyivel növeli meg a fizetést (példáknak is örülnék mert ezt a jogi szöveget rohadtul de nem értem :) )

A válaszokat előre is köszönöm

2010. okt. 17. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Ez a közalkalmazottaknál van így többnyire, a versenyszférában nem jellemző.
2010. okt. 18. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Általában akkor jár(hat), ha munkád során használni kell a nyelvet (pl. idegen nyelvű tárgyalások, tolmácsolás...), automatikusan még nem tudok róla, hogy csakúgy járna.

Ha pl. egy diplomás olyan munkát kap, amihez nem szükséges diploma, akkor nem biztos, hogy megkapja a diplomás minimálbért.

2010. okt. 18. 00:40
 3/5 eszo válasza:
73%
hát én erről még nem is hallottam..recepcióvezető vagyok egy panzióban...de én 1 ft-ot nem kapok a nyelvvizsgáim miatt..sőőőőt..eléggé alul vagyok fizetve!!!!
2010. okt. 18. 06:31
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Én köztisztviselő vagyok és, nálunk van nyelvvizsgapótlék. Ha jól emlékszem, alap C-től kezdődik, talán 6000 Ft és természetesen a közép és felsőfok ennél többet ér. Használnunk elég ritkán kell a nyelvet az okmányirodában, max akkor, ha idegen nyelvű iratot hoz az ügyfél, mert mondjuk külföldön kap nyugdíjat és ezt kell leigazolnunk.
2010. okt. 18. 07:58
 5/5 eszo válasza:
háát..ez milyen jó lenne.. van egy felsőm, meg egy középfokúm is..ha csak + 15ezret adnának a 2-ért..hm..álom-álom!!
2010. okt. 18. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!