Melyik a legalkalmasabb munka?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gimis vagyok Olasz es nemet szakon + kozep szintu angol tudasom van. Az evek alatt a nemetet es olaszt is felszeretnem majd tornazni kozepszinture. Mindenkepp szeretnek tovabb tanulni de meg nem tudom milyen szakon tanuljak tovabb. Szerintetek milyen munkaval jarnek a LEGJOBBAN ami a nyelvekkel kapcsolatos valamilyen szinten? Mindig is utazni vagytam szoval valami olyan munkat is ajanlhatnatok amiben ez gyakori vagy csak elofordul neha neha.2023. szept. 30. 09:28
1/3 anonim válasza:
Kamionsofőr? Sokat kell utaznia, és minden utazásodat a munkaadó állja. Nyelvtudás is jó ha van, úgy gördülékenyebben mennek a dolgok.
2/3 anonim válasza:
Közép szintű angol az 0. Kb elvárt bármelyik jobban fizető állásnál.
3/3 anonim válasza:
6# Tök mindegy milyen nyelvvizsgád van, azt pont leszarják.
Beszélni kell tudni, és érteni amit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!