Mit jelent az hogy összes munkatapasztalat?
Olvastam ezt is azt is róla de pontosan az érdekelne hogy a szakmában értik a tapasztalatott vagy nem csak szakmailag?
Pl 1 évig dolgoztam egy helyen az már szakmai tapasztalat?(szallag munka) 7hónapig a mekibe (kasszás tapasztalat nincs) tehát így is szakmai tapasztalat vagy sem?😅Tudom buta kérdés de ezekhez nem értek...ezért nem kell hülyézni mert kérdezek olyant amiről nem tudok köszönöm
A munkatapasztalat nem ugyanaz mint a szakmai tapasztalat. Egyszer ezt írod, aztán a másikat, melyiket szeretnéd tudni?
Ha munkatapasztalat, akkor abba minden beleszámít, az is ha a nyári szünetekben gyümölcsöt szedtél a helyi gazdáknál.
A szakmai tapasztalat pedig az az idő, amit azzal töltöttél, ami a megadott szakmához kapcsolódik.
A profession oldalon úgy van hogy összes munkatapsztalat
Aztán lehet választani és ott azt írja hogy 1-3év szakmai tapasztalat...ezért nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!