Most lesz egy rendezvénye a cégnek, ahol dolgozok ahova business formalban kell megjelenni. Ezzel persze nincs is semmi gond, csak annyi, hogy én nem szeretek magassarkút hordani mert 185 cm magas vagyok és nagyon csúnya vagyok benne. Van egy cipőm aminek van egy inimini sarka az elég, ha felveszem azt?
(Téves kategória - a pénzügyi szakemberek nem tudják neked megválaszolni érdemben, hogy jó-e ha nem 10 hanem csak 2,3 centis magassarkúban csámpázol a céges bulin. Javaslom a szépség-divat, vagy emberek/munkahely-kollégák szekciókat. De a HR Business Partnert is megcsörgetheted hajnalban ezzel a kérdéssel.)
2023. szept. 27. 07:26
2/9 anonim válasza:
HR tud biztos választ adni, más nem ismeri mennyire elfogado a cég.
Nálunk is ez a dress code bejárásra, mégis többen sportcipőben avagy farmerben járnak.
2023. szept. 27. 07:35
3/9 anonim válasza:
Nem kötelező a magassarkú.
Formális cipőnek kell lennie de azok között is bőven van lapostalpú verzió.
2023. szept. 27. 08:15
4/9 anonim válasza:
A business formalnak nem kötelező része a magas vagy tűsarkú cipő. Elég egy, az alkalomhoz illő lapostalpú cipő is.
Egyébként meg egy 185cm-es nő baromi jól néz ki magassarkúban.
2023. szept. 27. 09:01
5/9 anonim válasza:
Nem a sarka a lények hanem, hogy zárt orrú legyen és menjen a ruhához.
2023. szept. 27. 09:09
6/9 anonim válasza:
Tamaris, 4 centis éktalpú. Nem is magas, zárt, és jól néz ki. Az a megoldás neked :)
2023. szept. 27. 10:38
7/9 anonim válasza:
Mondjuk ezen mindig mosolygok. Azon is mosolygok, amikor a sok multikultis szenved a szük ingben ahonnan kibuggyan a hasa, meg a 40-ek a magassarkúban próbálják leplezni hogy 3 féjtől van 4 gyerek és jó lenne ha valaki már vinné a vidámparkba. Én meg a kényelmes mackómban bámulom ezeket 2x annyi fizuért :D Amúgy meg lehetne annyi egyénisége az embereknek, hogy maguk is el tudják dönteni, röviden a válasz: teljesen mindegy, csak ne edzőcipőbe.
2023. szept. 27. 11:55
8/9 anonim válasza:
Igen, muszáj a magassarkú. Ez nem "nem szeretem hordani" kérdés...
2023. szept. 29. 00:23
9/9 anonim válasza:
A sajat veged hr-eset kerdezd meg. O meg fogja mondani.
Vslszeg egy lapossarku bor penny loafer a tokeletes vslasztas.
Az uzletj eletben a nok nem hordanak magassarkut. Max 4 cm/eset. A cipo mindenkepp fekete bor es zart orru.
Egy kozmetikai/noi magazin ceg nyilvan a magas tudsrkut varja el ,az it ceg meg lapostalpu elegans borcipot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!