Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az Apple fizet a Podcastok után ?

Az Apple fizet a Podcastok után ?

Figyelt kérdés
Az Apple is fizet azoknak aki náluk csinálnak podcastokat és hallgatva is vannak ?

2023. szept. 26. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Van fizetett előfizetésre lehetőség. Ha rá tudsz venni bárkit, hogy fizessen a podcastodért, akkor igen. :) Én mondjuk elképzelni sem tudom miről tudna bárki beszélni egy podcastban amiért fizetnének az emberek, tekinettel a piac túlszaturáltságára és az ingyenes minőségi content mennyiségére.
2023. szept. 26. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
2023. szept. 26. 19:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled #1. Én sem tudom elképzelni, hogy miért fizetnének az emberek azért, hogy valaki elmondja nekik az okosságaikat. Pontosan ezt a választ szoktam adni azoknak, akik nyaggatni szoktak, hogy folytassam, amit korábban csináltam, de már nem látom értelmét. Csinálják, akiknek nincs jobb dolguk, én inkább mással töltöm az időmet...
2023. dec. 15. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!