Kipróbált online elérhető karrier tanácsadó?
30 éves vagyok és még mindig foglamam sincs hogyan illeszkedek ebbe a világba, ami főleg a munka területén zavar.
Szeretek tanulni, szeretek dolgozni. Olyan munkahelyet szeretnék, ami nem töri le a lelkesedésem és legalább közepes fizetést ad, hogy ne haljunk éhen.
Szeretnék végre tanácsot kérni, de fogalmam sincs mi alapján válasszak a szponzorált hirdetések között.
Szerettem volna személyesen felkeresni egyet, de itt ahol lakom (megyeszékhely) nincs semmi, ezért az online maradt.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, kihez ne menjek.
Elég sokat elmond a porlémaról, hogy annyira ostoba vagy, hogy te azért fizetnél, hogy más random tanácsot adjon neked (lol).
Gondolkozzál már egy kicsit, szerinted más honnan tudná megmondani hogy te mit szeretnél csinálni?
Ennyi év alatt kitöltöttem pár tesztet, de nem volt értékelhető az eredmény, nem segített. Illetve összhangot nem találok az érdeklődésem és a keresett pozíciók között.
De kitöltök még párat, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!