Ezek a felnőttképzések közül melyik volna a legjobb?
Gimibe járok felnőtteknek, és gimi után szeretnék dolgozni miközben egyetemre járok. Nézelődtem a felnőttképzések között, és kiválasztottam párat, ami érdekelne. Igazából nincs szükségem hűű de sok pénzre, csak legyen valami bevétel, amig sulizok. A lényeg az volna, hogy nagyon gyorsan tudjak munkába állni vele, és legyen időm tanulni az állás mellett. Ezeket a kritériumokat észbe tartva, ki melyik felnőttképzést ajánlaná?
- Vagyonőr képzés
- Raktárvezető
- Könyvelő
- Pincér
- Cukrász
- Szállodai recepciós
Akkor legyél vagyonőr. Valami éjszakai telephely őrzés vállalj. Közben sokat lehet tanulni mert amúgy is unalmas a műszak.
Haverom legalábbis így tanult programozni.
De ha eleve egy normális szakmát szeretnél akkor inkább a könyvelőt ajánlanám. Ők jól keresnek.
Ha van benned némi kreativitás akkor meg legyél cukrász. Ki tudja, lehet te fogod megkreálni a következő ország tortáját.
Vagyonőr, ha bírod az összevisszaalvást, és tudsz tanulni közben
Raktárvezető, engedd el,
Könyvelő, gyakorlat nélkül szerintem nem igazán megy, nem fogsz ügyfeleket találni, egyébként mellékesnek jó lenne, pl. onlyfans, k/rváknak pont lehetne cisnálni full remote, rugalmasan
pincér, cukrász, recepciós, csak akkor ha bírod az ilyen melót és van a közelben olyan hely, ahol rugalmasan tudnak alkalmazni. Ha csak a mekiben tudnál késői rendeléseket kivinni, akkor felesleges
Kedves privátozó,
a primitív okoskodás mellé tudsz esetleg érvelni is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!