Sk battery friss tapasztalatok?
Figyelt kérdés
operàtor és targoncàs munkakör tapasztalat érdekelne. mennyi amit ilyen beosztásban meg lehet keresni? friss tapasztalatok érdekelnének, mert azzal nem sokra megyek, ha valaki leírja hogy mi volt 2-3 éve.2023. szept. 24. 13:46
1/5 anonim válasza:
Olyan 4-500 között van a havi bruttó egy targoncásnak, az operátorok attól függ hogy csak egy összeszerő vagy valami gépet is kezelniük kell, változik a fizetés br 250-350ig
2/5 A kérdező kommentje:
olyan kevés a havi bruttó? mert én ilyen nettó 450-500-at hallottam, mert sokan oda mentek dolgozni tőlünk. de az inkàbb 600-700 brutto. te dolgoztàl ott, vagy csak hallottad? mert 4 évvel ezelőtt màr úgy hirdették, hogy 250 ezer nettó felett van a fizetés, szóval esélytelen a 250br
2023. szept. 25. 10:14
3/5 anonim válasza:
Az egészséged érdekében felejtsed el!!!
4/5 A kérdező kommentje:
nem tudom ténylegesen mennyire káros az egészségre. mindenki mást mond
2023. szept. 25. 13:24
5/5 anonim válasza:
Akik akkumulátor közelébe dolgoznak, azok folyamatosan kivannak téve a veszélynek. Van 3 műszak, 2 műszak, és van a folyamatos műszak, ahol napi 12 órát fogsz dolgozni, heti 5-6 napokat, utána 2 nap pihenő, és kezdődik előröl. A védőfelszerelés amiben dolgozol, nem sok mindent ér. Folyamatosak az egészségügyi problémák, sok a táppénzes, és még aki felmond. Soha nem volt teljes létszáma a gyárnak, amióta nyitva van. A fizetés igaz, tényleg jó. De ha neked nem számít az egészséged, akkor menjél csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!