Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vélemény a Debreceni Róna...

Vélemény a Debreceni Róna Dohányfeldolgozó Kft.-ről?

Figyelt kérdés
Mennyit fizetnek és, hogyan van a 3 műszak (nem Debreceni lakos vagyok ezért érdekel).

#fizetés #busz #munka #Debrecen #dohány #Róna dohányfeldolgozó
2023. szept. 24. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

3,7milliárdos bevételből, termeltek 2milliárd adózás utáni profitot.

A e-beszámolóból csak azt tudod meg, hogy hány alkalmazottjuk van és összesen mennyi bérköltségük volt, de az egyéni fizetésekre nincs infó.

2023. szept. 24. 07:03
 2/3 anonim ***** válasza:
59%
Nyilván ekkora profitot csak úgy tudnak elérni, ha kimaxolják a dolgozók kihasználását. Maximum munkamennyiség, minimális bér. Egyébként Debrecenben az a ritka munkahely ahol nem ez zajlik, már az is valami ha rendesen be vagy jelentve. Ez a fidesz második fővárosa.
2023. szept. 24. 19:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Áh nagyon nem akarok amúgy ide se menni se a FAG-ba (nem vagyok helyi) 12 órázás meg a haza út és a vissza út leterhel :< meg túl csendes, ha nem lenne olyan csendes akkor szívesen mennék de még nem tudom valahová csak mennem kell.
2023. szept. 24. 19:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!