Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Beleírnátok a CV-be egy...

Beleírnátok a CV-be egy kevesebb mint 1 éves Big4 munkát?

Figyelt kérdés

Milyen esetben igen, milyen esetben nem?

2015-2016 fordulóján voltam ott és rosszul éreztem magam.

2023. szept. 19. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Igen, én nagyjából minden esetben bele. De ha hasonló kontextusba készülsz, lehet kérdéseket provokál majd, amire tudni kell magabiztosan válaszolni.
2023. szept. 19. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2023. szept. 19. 17:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi! Áfa terület volt, tehát nagyjából 3 dolgot kell tudnom fejből + mindezt angolul. Szóval ebből még jól is kijöhetek.

Amitől tartok hogy előtte és utána is elég más területen dolgoztam. Ettől mindig parázok, hogy az ilyen kanyarjaimban vájkálnak majd és rosszul jövök ki belőle.

A mostani pályázat szempontjából annyiban releváns hogy ez Accounting lenne... az áfás viszontn nem volt az, én nem könyveltem ott semmit. Igaz, könyvelni ezekben az ssc-s accounting munkákban sem kell.

2023. szept. 19. 17:34
 4/7 A kérdező kommentje:
És ha igen, miért? :)
2023. szept. 19. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
hát, szerintem minden tapasztalat számít. Én sokdiplomás embereket veszegetek fel a cégemhez, de az is érdekel (és érdekes) ha valaki burger húsokat forgatott a mekiben, mert látott egy szeletet a világból, ami valamerre lökte őt. Lehet csak én gondolkodok túl integráltan életpályákról, de szerintem releváns infó hogy nem érezted jól magad valamilyen kontextusban, és mi ebből számodra a take-away...
2023. szept. 19. 17:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Valóban, volt már erre is példa, mikor beleírtam és ki tudtam fejteni egyszer hogy mi nem tetszett benne.
2023. szept. 19. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én abban az esetben nem írnám bele, ha az új cégnél is releváns probléma lehet, ami miatt gyorsan eljöttél ettől a helyről.

Pl ha egy olajipari cégtől azért jöttél el korán, mert zavart a környezetkárosító hatása, akkor ezt nem írnám bele az önéletrajzba, ha autóiparba jelentkezek éppen.

2023. szept. 19. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!