Szerintetek összefogom tudni gyűjteni a pénzt?
Sziasztok!
A célom hogy még az éven elkezdjem a jogsit,valószínűleg decemberben,de ha nem akkor szülinapom után februárban.
Jelenleg 25ezer Ft az ösztöndíjam,plusz a kajapénzem napi 1500Ft
Ezeket félreteszem és ha jól számoltam,akkor februárra meglenne a 330ezer forint.
Mit gondoltok,érdemes ezt végigcsinálnom? Nagyon szeretném,csak félek az egészségemre fog menni.
Ezenkívül pedig a másik kérdés,hogy én elszeretném kezdeni az elméleti részét a kresznek meg videókat is szeretnék nézni a vezetésről is,tudtok ajánlani olyan videós oktatót,akitől tudnék tanulni Youtube-ról vagy a netről?
Vagy dolgozz havi 2 napot, és akkor tudsz enni.
Vagy ha lány vagy, 1-2 olyan tali fél év alatt, és megvan a jogsira való.
Először is vezetni tanulni drága és abban se vagyok már biztos hogy kijön.
Van egyébként autó amit konkrétan vezetnél ha megvan a jogsi?
Miért nem dolgozol inkább 1-1 napot hétvégén vagy szünetekben? Én nem sanyargatnám magamat egy jogsiért, mert bármikor meg tudod majd csinálni.
“ februárra meglenne a 330ezer forint.”
Hiába mert addigra már egyrészt éhen haltál, másrészt 600 ezer lesz a jogsiszerzés költsége. 🤷♂️
Sajnos a jogsihoz ez a pénz tényleg kevésnek tűnik, épp a napokban olvastam hogy fél millióról indulnak a jogosítványok, de annál inkább több lehet.
Szerintem halaszd el ezt a projektet későbbre, amikor jobban állsz majd anyagilag. Fél évig nem lehet éhezni, miközben az iskolában is teljesítened kell.
Minek? Lesz jogsid… És utána? Nézegeted?
Majd ha lesz kereseted akkor jogsizz szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!