Irodai munkára ez reális fizetés Németországban?
4 év munkatapasztalatom van és diplomám, de nem ebbe a szakmába vágó.
Bruttó 3200 euró fizetés + 130 euró utazástámogatás, és mivel valamennyire sales is tartozik hozzá, értékesítések után jár jutalék, de csak a 6 hónap próbaidő után. 13. havi fizu, szabik után járó pluszpénz is van. Ez reális lehet?
én mennék mindenképpen. Magyarországon irodai melóval max IT-sként vagy top mérnökként kereshetnél ennyit és akkor sem rögtön hanem több évnyi munkával.
Németországban pedig most kapnál ennyit + 13. havi és egyéb fincsiségek.
Én Magyarországon kontrollerként budapesti multinál kapok nettó 665 ezret + bónusz, jutalom, cafeteria és ezért 5-6 évet kellett dolgoznom. Hol van ez még a nettó 850-875 ezres nettó fizudtól? :) Nekem annyi szerencsém van, hogy anno a szüleimtől kaptam lakást, így arra nem kell költenem.
2 milyen 850-ről beszélsz? A 2300 az a nettó, ami nekem megmarad. Hát nem tudom, én ahogy számolgatok, még mindig sokkal jobb életszínvonal, mint az itthon 470 ezres fizum.
850 ezer forint a 2300 nettó .Arról beszélek , hogy ennyiért semmiképpen nem mennék, mivel ennyit bőven lehet keresni Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!