Állásinterjúnál lehet ezzel kapcsolatban érdeklődni?
Hello. Ha ciki ha nem, kérdezz rá e-mailben, hogy mi a helyzet. Persze hivatalosabban megfogalmazva...
Leírom hátha segít. Én amit eddig tapasztaltam: Ha gyorsan visszajeleznek akkor nagyon nagy szükségük van a munkádra. Ha lassan jeleznek vissza, akkor nem olyan sűrgős nekik, hogy találjanak munkavállalót. Az eddigi munkahelyeim mindegyikénél kb. fél napon belül visszajeleztek, hogy felvesznek. A nagy cégek, multik viszont várattak mindig. Volt egy interjúm, ahonnan kb. 5 hónap múlva kaptam választ, hogy nem téged vettünk fel.
Szóval én a váratós, több körös interjús helyeket kerülöm, mert szerintem a legtöbb ilyen munkahely komolytalan. Húzzák, nyújtják csavarják az egészet aztán kapsz egy nemet. Legyünk őszinték munkahelyre elsőkörbe a pénz keresés miatt jelentkezünk. Nem?
Kutya kötelességük lenne elbírálni 1-2 munkanapon belül az önéletrajzodat/interjúdat. Maximum 1 hét. Éppen ezért azt a hozzáállást szeretem ahonnan szinte azonnal visszajeleznek, bérben meg lehet állapodni és kb. már azonnal megvan a szerződés és azonnal kezdhetsz.
Úgyhogy azt javaslom neked, hogy érdeklődj bátran és melette jelentkezz minnél több helyre. És légy szkeptikus. Sokszor nem válaszolnak, hogy nem vettek fel még akkor sem ha a szemedbe is néztek és megígérték, hogy hamarosan fognak értesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!