Milyen másodállást tudnék vállalni Budapesten?
1es. Felkoltoztem Pestre az a baj vele hogy semmi “járművem” nincs jelenleg hogy meg tudjak vele indulni mint foodora/wolt
2es. Van szakmám és érettségim is, egyetemre meg nem gondoltam hogy tovább megyek, inkább minél többet szeretnek keresni míg lehet
Másik munkahely?
Szerintem se pazarolj időt és energiát másodállásokra, a jelenlegit is elveszheted ha nem tudsz rá koncentrálni és sokkal többet is kereshetsz főállásban ha arra koncentrálsz. Hidd el, tapasztalat. Ezt a mellékallás dolgot valahogy ki kéne ütni az emberek fejéből, abból az időszakból származik amikor kötött bérek voltak, meg lógós gyári munkák és muszáj volt valamit fusizni hogy megéljenek az emberek, de meg is tudták ezt csinálni munka mellett. Ma már ilyen nincs, ha akarnak, széthajtanak, de te is megkérheted a munkád árát.
Biztosan sokat segítene az ajánlásokban, ha tudnánk, hogy mihez értesz.
Jármű hiányára ajánlanám a bicikli vásárlását.
Vásárlás vagy akár előfizetés valamilyen közbringarendszerre, méginkább rollerre vagy robogóra (nálunk lime rollerrel nyomják a pakik, igaz ez nem BUD.)
Vagy akár áruhitellel ha szimpibb és megbízhatóbb a saját, egy bringát a Decathlonból.
Kocsi amúgy is sansztalan, a többi nagyvárosban sem nagyon kell már az autós futár.
@3
Tízezer HUF egy használt bicikli, ami a célra tökéletesen alkalmas.
Egyébként milliónyi egyéb olyan lehetőség van, amivel melléktevékenységként pénzt tudsz keresni. Csak hogy a két legjobb, legkötetlenebb, legelegánsabb lehetőséget mondjam, tudsz pl. tőzsdézni vagy network marketing üzletet építeni.
Elmehetsz dolgozni egy ingatlanirodába vagy bármilyen egyéb értékesítő munkakörbe, lehetsz influencer stb. Foglalkozhatsz oktatással, videóvágással, csinálhatsz egy vállalkozást rendszergazdai feladatokra stb.
A lehetőségeidnek csak a képzeleted szab határt.
Az a baj a legtöbb meghirdetett részmunkaidős munkával, hogy nem tudod te a beosztásodat megszabni és kötött.Én sokáig kerestem olyat ami heti 20 órás részmunkaidő, és napi 4 órát kell bejárnom. Ezt a 20 órát sok helyen úgy gondolták, hogy bemegyek napi 10 meg 8 órákat hétköznap. Hétvégén még bele is fért volna, de az sok helyen nem volt opció sajnos.
Nem valami rugalmasak a legtöbb helyen sajnos.
Szerintem is próbáld meg a futárkodást végső esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!